Snelontruiming blijft geopend tijdens de lockdown. De Rijksoverheid heeft een lijst gepubliceerd met cruciale beroepen daar valt het inzamelen, vervoeren, recyclen en verwerken van afval, afvalwater en vuilnis ook onder. Lees meer op de website van de Rijksoverheid

Heeft u hulp nodig met de ontruiming van een woning of kamer in een verpleeghuis, een pand dat moet worden ontruimd of een kleine verhuizing? wij zijn u graag van dienst.

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom neemt Van Paridon Groep, waar Snelontruiming.nl een onderdeel van uitmaakt, verschillende maatregelen die gebaseerd zijn op de adviezen van het RIVM en de rijksoverheid. Binnen ons familiebedrijf is flexibiliteit één van de belangrijkste kernwaarden. We zijn elke dag bezig om de service en dienstverlening naar u zo flexibel en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Wij zijn met extra maatregelen en gepaste voorzichtigheid ‘gewoon’ aan het werk. Dat betekent geen hand geven en afstand houden, daarnaast dragen we handschoenen, een mondkapje en beschermende kleding. Is het geval bij een ontruiming in Corona-omstandigheden zullen we alle spullen desinfecteren en systematisch inpakken en deze naar een opslag brengen zodat u later in alle rust kan bepalen wat u wilt behouden en wat weg mag. Dat doen we in overleg, samen met u.

Werkwijze
Snelontruiming maakt met u een afspraak. Wij gaan vrijblijvend langs in het leeg te halen huis. Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies wat het kost en wanneer het mogelijk is. Na akkoord wordt de ontruiming ingepland en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op; d.w.z. dat alle losse zaken uit de woning verwijderd zullen zijn en alle ruimtes schoongeveegd. Heeft u haast? kijk bij spoedontruiming.

Duurzame woningontruiming
Snelontruiming heeft jarenlange ervaring en heeft de juiste kanalen in recycle-land. Wij hebben goed contact met de kringloop, goede doelen en met onze eigen No-Time-To-Waste-shop. Zo draagt elke ontruiming bij aan een duurzamer milieu. Goederen die kapot of niet meer bruikbaar zijn, worden op een duurzame manier verwerkt.

Waarom kiezen voor Snelontruiming?

 • Snel aan de slag met inachtneming van RIVM-richtlijnen
 • Onze klanten geven ons een 9,8!
 • Familiebedrijf met jarenlange ervaring. Onderdeel van de Van Paridon Groep
 • Persoonlijke service op maat
 • We leveren woning en bedrijfsontruimingen  door heel Nederland
 • We leveren uw pand bezemschoon en ongestoffeerd op
 • We zorgen voor duurzame afvoer en hergebruiken zoveel mogelijk van de inboedel
 • We verzorgen kleine verhuizingen
 • Ook inzetbaar voor klein sloop- en/of demontagewerkzaamheden

Bel ons op 088 – 80 40 355 of vul hier het offerteformulier in. U ontvangt binnen één werkdag uw offerte!

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

 • Uw uitdaging en wensen bespreken
 • Vragen over uw woningontruiming
 • Locatiebezoek plannen

Contact