Het reinigen van een zeer vervuilde woning moet grondig en professioneel gebeuren. U kunt op ons rekenen.

Het reinigen van een zeer vervuilde woning moet grondig en professioneel gebeuren. U kunt op ons rekenen.

Een vervuilde woning is onhygiënisch, schadelijk voor de gezondheid en kan zeer confrontered zijn wanneer u hier onverhoopt mee te maken krijgt. Snelontruiming heeft veel ervaring opgedaan in het ontruimen van vervuilde woningen en appartementen. Zowel particulieren, vastgoedbeheerders en woningbouwverenigingen hebben naar tevredenheid gebruik gemaakt van onze diensten. Vertrouw voor de ontruiming en reiniging daarom op Snelontruiming!

Om de klus snel te klaren is een efficiëntie aanpak van groot belang. Wij hebben eigen materialen om grondig te werk te gaan. Zo beschikken wij over verhuisliften alsook een stortslurf met vuilcontainer om spullen en afval snel uit de woning naar beneden te krijgen.

Het schoonmaken van een vervuilde of overvolle woning kan een zware klus zijn. Na overlijden is dat een vreselijke ervaring voor de nabestaanden. Snelontruiming maakt de plek van de lijkvinding voor u schoon en ruimt de ergste rommel op, zodat u de woning kunt betreden.

Wilt u zelf persoonlijke spullen en papieren uitzoeken? Of heeft u liever dat wij deze apart leggen? Indien het huis binnen een bepaalde tijd moet worden opgeleverd doen wij ons uiterste best en passen we onze planning hierop aan. Als er een opleveringsinspectie komt van de verhuurder of makelaar, bekijken we samen wat hiervoor nodig is.

Wij gaan efficiënt te werk en zijn zeer flexibel

Waarom mensen kiezen voor Snelontruiming

 • Snel, doeltreffend, adequaat.
 • Goed bereikbaar, flexibel en klantgericht.
 • Persoonlijke en vriendelijke benadering.
 • Snelle service en goed contact.
 • Menselijk, professioneel en meedenkend.
 • Inzetbaar in heel Nederland.
 • Snelle schakeling met offerte en uitvoering.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Persoonlijk contact, goede afspraken, nette afhandeling.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

 • Uw uitdaging en wensen bespreken
 • Vragen over uw vervuilde woning
 • Afspraak bezichtiging maken

Onze werkwijze

Vraag eenvoudig een ontruiming aan via het offerteformulier op onze website.

Wij komen persoonlijk bij u langs om de woning te bekijken en te bespreken wat er moet gebeuren.

U ontvangt digitaal uw offerte. Na akkoord plannen we een datum.

Ons team komt graag bij u langs voor de woningontruiming.

Veel gestelde vragen

Welke garantie heb ik op de werkzaamheden?

Snelontruiming biedt u een 100% opleveringsgarantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie de oplevering zal goed keuren. Indien dit in een uitzonderlijk geval niet zo zou zijn, komen wij kosteloos terug om het voor u in orde te maken. Vele woningbouwinspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming?

De kosten zullen altijd vooraf met u worden doorgenomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. De totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs: dus geen verassingen achteraf!

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

In principe kopen wij geen inboedels op. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een taxateur inschakelen voor bepaalde inboedels en kan er een bedrag in mindering worden gebracht op de totale kostprijs van de ontruiming. Wij kunnen wel ten alle tijden inboedels tijdelijk voor u opslaan.

Hoe lang zal de ontruiming duren?

De duur van de ontruiming hangt af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

Verzorgen jullie ook verhuizingen?

Jazeker. Wij verzorgen graag uw verhuizing van begin tot eind. We kunnen u van dienst zijn bij het inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van meubels in de nieuwe woning.

“Ik wist niet wat ik met de situatie aan moest. Zonder hulp had ik dit enorme karwei nooit op tijd kunnen klaren. Na de grote schoonmaak herkende ik de woning niet meer terug!”
Ik wist niet wat ik met de situatie aan moest. Zonder hulp had ik dit enorme karwei nooit op tijd kunnen klaren. Na de grote schoonmaak herkende ik de woning niet meer terug!

Contact