Verhuizing? Doen we!

Verhuizing? Doen we!

Een verhuizing kost veel tijd en energie. Laat ons uw verhuizing organiseren en in goede banen leiden! U kunt vertrouwen op onze effectieve aanpak en daarbij hanteren we betaalbare prijzen. Stortkosten, brandstof en materieel zijn bij de prijs inbegrepen. Zo weet u op voorhand precies wat de kosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij ontzorgen u graag en besteden aandacht aan ieder detail. Wij regelen dat alles voor elkaar komt en doen dat met plezier!

Vraag eenvoudig een offerte aan en we nemen spoedig contact op. We plannen een voorinspectie in bespreken uw wensen. Na de afspraak sturen we u direct een offerte op maat toe. Goedgekeurd? Dan gaan we graag zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Wij gaan efficiënt te werk en zijn zeer flexibel

Waarom mensen kiezen voor Snelontruiming

 • Snel, doeltreffend, adequaat.
 • Goed bereikbaar, flexibel en klantgericht.
 • Persoonlijke en vriendelijke benadering.
 • Snelle service en goed contact.
 • Menselijk, professioneel en meedenkend.
 • Inzetbaar in heel Nederland.
 • Snelle schakeling met offerte en uitvoering.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Persoonlijk contact, goede afspraken, nette afhandeling.

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

 • Uw uitdaging en wensen bespreken
 • Vragen over uw verhuizing
 • Afspraak bezichtiging maken

Vraag eenvoudig een ontruiming aan via het offerteformulier op onze website.

Wij komen vrijblijvend langs voor een voorinspectie van uw woning.

U ontvangt digitaal uw offerte. Na akkoord plannen we een datum.

Ons team komt graag bij u langs voor de woningontruiming.

Veel gestelde vragen

Welke garantie heb ik op de werkzaamheden?

Snelontruiming biedt u een 100% opleveringsgarantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie de oplevering zal goed keuren. Indien dit in een uitzonderlijk geval niet zo zou zijn, komen wij kosteloos terug om het voor u in orde te maken. Vele woningbouwinspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming?

De kosten zullen altijd vooraf met u worden doorgenomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. De totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs: dus geen verassingen achteraf!

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

In principe kopen wij geen inboedels op. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een taxateur inschakelen voor bepaalde inboedels en kan er een bedrag in mindering worden gebracht op de totale kostprijs van de ontruiming. Wij kunnen wel ten alle tijden inboedels tijdelijk voor u opslaan.

Hoe lang zal de ontruiming duren?

De duur van de ontruiming hangt af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

Verzorgen jullie ook verhuizingen?

Jazeker. Wij verzorgen graag uw verhuizing van begin tot eind. We kunnen u van dienst zijn bij het inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van meubels in de nieuwe woning.

“Ik keek lange tijd enorm op tegen de onze verhuizing en kreeg er erg veel stres van. Vanaf het moment dat ik het uit handen gaf viel dat allemaal van mij af. ”
Ik keek lange tijd enorm op tegen de onze verhuizing en kreeg er erg veel stres van. Vanaf het moment dat ik het uit handen gaf viel dat allemaal van mij af.

Contact