Oplevering huurwoning? Laat ons de klus klaren!

Oplevering huurwoning? Laat ons de klus klaren!

Regel de oplevering van uw huurwoning snel en gemakkelijk met Snelontruiming! Wij gaan vakkundig en efficiënt te werk en garanderen een probleemloze oplevering van de woning aan de verhuurder.

Snelontruiming is gespecialiseerd in het bezemschoon opleveren van woningen en hebben hierbij oog voor detail. We zijn flexibel en denken graag met u mee. Indien wenselijk kunnen wij bij de eindinspectie aanwezig zijn of dit van u overnemen zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan en ons team bestaat uit vriendelijke mensen die van aan- en doorpakken houden. Wij klaren de klus voor u!

Vraag eenvoudig een offerte aan en wij komen spoedig bij u terug om een afspraak in te plannen. Heeft u specifieke wensen en wilt u liever één van onze medewerkers spreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

Wij gaan efficiënt te werk en zijn zeer flexibel

Waarom mensen kiezen voor Snelontruiming

 • Snel, doeltreffend, adequaat.
 • Goed bereikbaar, flexibel en klantgericht.
 • Persoonlijke en vriendelijke benadering.
 • Snelle service en goed contact.
 • Menselijk, professioneel en meedenkend.
 • Inzetbaar in heel Nederland.
 • Snelle schakeling met offerte en uitvoering.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Persoonlijk contact, goede afspraken, nette afhandeling.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

 • Uw uitdaging en wensen bespreken
 • Vragen over uw opleveren huurwoning
 • Afspraak bezichtiging maken

Onze werkwijze

Vraag eenvoudig een ontruiming aan via het offerteformulier op onze website.

Wij komen persoonlijk bij u langs om de woning te bekijken en te bespreken wat er moet gebeuren.

U ontvangt digitaal uw offerte. Na akkoord plannen we een datum.

Ons team komt graag bij u langs voor de woningontruiming.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan de ontruiming starten?

Wij willen onze naam eer aan doen; u kunt erop rekenen dat u snel een scherpe offerte zult ontvangen. Ons streven is om een offerte binnen 24 uur aan te bieden. De aanvang van de werkzaamheden gebeurt in overleg met u. En kan vaak al dezelfde week plaatsvinden.

Waar gaan de spullen heen?

Wij kunnen de meubels voor u afleveren op een door u gewenste locatie. Denk bijvoorbeeld aan kinderen, familieleden of vrienden. Daarnaast kunnen wij ook meubels en spullen overdragen aan zorginstellingen, kringloopwinkels, het Leger des Heils en goede doelen. Voor tijdelijke opslag van inboedels kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben een grote loods waar we uw meubels veilig kunnen opslaan.

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

In principe kopen wij geen inboedels op. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een taxateur inschakelen voor bepaalde inboedels en kan er een bedrag in mindering worden gebracht op de totale kostprijs van de ontruiming. Wij kunnen wel ten alle tijden inboedels tijdelijk voor u opslaan.

Hoe lang zal de ontruiming duren?

De duur van de ontruiming hangt af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

Verzorgen jullie ook verhuizingen?

Jazeker. Wij verzorgen graag uw verhuizing van begin tot eind. We kunnen u van dienst zijn bij het inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van meubels in de nieuwe woning.

“Keurig netjes alles op afspraak en op tijd. Zeer tevreden over het resultaat. Goede communicatie en vriendelijke mensen.”
Keurig netjes alles op afspraak en op tijd. Zeer tevreden over het resultaat. Goede communicatie en vriendelijke mensen.

Contact