Vertrouw op onze persoonlijke en vakkundige aanpak.

Vertrouw op onze persoonlijke en vakkundige aanpak.

Bij een verhuizing naar een seniorenwoning of zorgkamer zijn er vaak veel spullen die niet mee kunnen worden verhuisd. U kunt vertrouwen op ons vertrouwen om dit in goede banen te leiden. Ook voor het ontruimen en leeghalen van een seniorenwoning, aanleunwoning of kamer in een verzorgingshuis kunt u bij ons terecht.

Bij een ontruiming na overlijden staan wij ook voor u klaar. Wij ontruimen en herstellen het huis of de kamer zoals u dat wenst. Zo heeft u een zorg minder. Vraag eenvoudig een offerte aan en wij komen persoonlijk langs om uw wensen te bespreken. Wilt u liever één van onze medewerkers spreken? Bel ons op 088 – 80 40 355.

Na overlijden iemands huis leegruimen kan enorm zwaar zijn. Wij helpen u daarom graag met de praktische zaken van de woningontruiming. Wilt u zelf de waardevolle en persoonlijke spullen uitzoeken? Of heeft u liever dat wij het apart leggen? Dit alles wordt in overleg bepaald. Indien dit op korte termijn klaar moet zijn, dan passen wij onze planning hierop aan.

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te overleggen en advies uit te geven. Samen met u lopen we door de woning en nemen door welke spullen weg mogen en waar u wilt dat het naartoe gaat. We kunnen de boedel ook tijdelijk voor u opslaan en persoonlijke of waardevolle spullen apart bewaren. Een transparante offerte volgt snel. Na akkoord plannen we de werkzaamheden in en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op. Dit betekent dat alle losse zaken uit de woning verwijderd worden en alle ruimtes worden schoongemaakt.

Wij gaan efficiënt te werk en zijn zeer flexibel

Waarom mensen kiezen voor Snelontruiming

 • Snel, doeltreffend, adequaat.
 • Goed bereikbaar, flexibel en klantgericht.
 • Persoonlijke en vriendelijke benadering.
 • Snelle service en goed contact.
 • Menselijk, professioneel en meedenkend.
 • Inzetbaar in heel Nederland.
 • Snelle schakeling met offerte en uitvoering.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Persoonlijk contact, goede afspraken, nette afhandeling.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

 • Uw uitdaging en wensen bespreken
 • Vragen over uw woningontruiming
 • Locatiebezoek plannen

Onze werkwijze

Vraag eenvoudig een ontruiming aan via het offerteformulier op onze website.

Wij komen persoonlijk bij u langs om de woning te bekijken en te bespreken wat er moet gebeuren.

U ontvangt digitaal uw offerte. Na akkoord plannen we een datum.

Ons team komt graag bij u langs voor de woningontruiming.

Veel gestelde vragen

Welke garantie heb ik op de werkzaamheden?

Snelontruiming biedt u een 100% opleveringsgarantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie de oplevering zal goed keuren. Indien dit in een uitzonderlijk geval niet zo zou zijn, komen wij kosteloos terug om het voor u in orde te maken. Vele woningbouwinspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming?

De kosten zullen altijd vooraf met u worden doorgenomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. De totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs: dus geen verassingen achteraf!

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

In principe kopen wij geen inboedels op. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een taxateur inschakelen voor bepaalde inboedels en kan er een bedrag in mindering worden gebracht op de totale kostprijs van de ontruiming. Wij kunnen wel ten alle tijden inboedels tijdelijk voor u opslaan.

Hoe lang zal de ontruiming duren?

De duur van de ontruiming hangt af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

Verzorgen jullie ook verhuizingen?

Jazeker. Wij verzorgen graag uw verhuizing van begin tot eind. We kunnen u van dienst zijn bij het inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van meubels in de nieuwe woning.

“Fijn dat er een nieuwe bestemming is gevonden voor de vele spullen uit het huis waar wij onze kinderen hebben zien opgroeien. Er kon maar weinig mee naar mijn nieuwe woning want die is aanzienlijk kleiner. ”
Fijn dat er een nieuwe bestemming is gevonden voor de vele spullen uit het huis waar wij onze kinderen hebben zien opgroeien. Er kon maar weinig mee naar mijn nieuwe woning want die is aanzienlijk kleiner.

Contact