Heeft u met spoed hulp nodig? Wij zijn behulpzaam, flexibel en denken in oplossingen.

Heeft u met spoed hulp nodig? Wij zijn behulpzaam, flexibel en denken in oplossingen.

Het leegruimen van een woning, kamer of bedrijfsruimte komt vaak op een onverwacht en ongelegen moment tijdens een roerige periode. Een ontruiming of verhuizing is in de basis niet ingewikkeld maar zonder een goed doordacht plan en de juiste middelen is het een enorme opgave. Tijd, coördinatie en voldoende handen zijn essentieel voor een effectieve en soepele uitvoering. Als u hiermee wordt overvallen is het logisch dat u aan professionele hulp denkt. Onze organisatie is zo ingericht dat wij snel kunnen handelen en u hierin kunnen ontzorgen. Wij doen dit middels een persoonlijke aanpak en tegen een betaalbare prijs.

Spoedontruiming kamer verpleeghuis of seniorenwoning.
In veel gevallen dient het leegruimen van een zorgkamer binnen vijf dagen te gebeuren en een kamer in een hospice soms al binnen 24 of 48 uur. Wij nemen deze zorg graag voor u uit handen en doen dit met veel aandacht en respect. Voor het tijdelijk opslaan van inboedel en waardevolle spullen kunt u ook bij ons terecht. Bel ons gerust om uw wensen te bespreken en te informeren naar de mogelijkheden. Onze medewerkers denken graag met u mee.

Spoedontruiming bedrijfsruimte
Met spoed een kantoorpand, magazijn, garage of een andere bedrijfsruimte laten leegruimen? Snelontruiming werkt efficiënt, veilig en snel! Wij demonteren en verwijderen systeemwanden, plafonds, machines, stellingen, vloerbedekking, elektronica, koelinstallaties, kantoormeubilair en ga zo maar door. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zoeken naar de meest gunstige oplossing. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand binnen het gewenste tijdsbestek ontruimd wordt.

Wij gaan efficiënt te werk en zijn zeer flexibel

Waarom mensen kiezen voor Snelontruiming

 • Snel, doeltreffend, adequaat.
 • Goed bereikbaar, flexibel en klantgericht.
 • Persoonlijke en vriendelijke benadering.
 • Snelle service en goed contact.
 • Menselijk, professioneel en meedenkend.
 • Inzetbaar in heel Nederland.
 • Snelle schakeling met offerte en uitvoering.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Persoonlijk contact, goede afspraken, nette afhandeling.

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

 • Uw uitdaging en wensen bespreken
 • Vragen over uw spoedontruiming
 • Afspraak bezichtiging maken

Onze werkwijze

Vraag eenvoudig een ontruiming aan via het offerteformulier op onze website.

Wij komen vrijblijvend langs voor een voorinspectie van uw woning.

U ontvangt digitaal uw offerte. Na akkoord plannen we een datum.

Ons team komt graag bij u langs voor de woningontruiming.

Veel gestelde vragen

Welke garantie heb ik op de werkzaamheden?

Snelontruiming biedt u een 100% opleveringsgarantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie de oplevering zal goed keuren. Indien dit in een uitzonderlijk geval niet zo zou zijn, komen wij kosteloos terug om het voor u in orde te maken. Vele woningbouwinspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming?

De kosten zullen altijd vooraf met u worden doorgenomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. De totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs: dus geen verassingen achteraf!

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

In principe kopen wij geen inboedels op. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een taxateur inschakelen voor bepaalde inboedels en kan er een bedrag in mindering worden gebracht op de totale kostprijs van de ontruiming. Wij kunnen wel ten alle tijden inboedels tijdelijk voor u opslaan.

Hoe lang zal de ontruiming duren?

De duur van de ontruiming hangt af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

Verzorgen jullie ook verhuizingen?

Jazeker. Wij verzorgen graag uw verhuizing van begin tot eind. We kunnen u van dienst zijn bij het inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van meubels in de nieuwe woning.

“Service was top en het contact verliep soepel. Een dag na het eerste contact was het locatie bezoek en meteen daarna is het verhuisplan in elkaar gedraaid. Binnen een week was alles geregeld. ”
Service was top en het contact verliep soepel. Een dag na het eerste contact was het locatie bezoek en meteen daarna is het verhuisplan in elkaar gedraaid. Binnen een week was alles geregeld.

Contact