Wij zijn servicegericht en gaan iedere aanvraag voor een 10/10!

Wij zijn servicegericht en gaan iedere aanvraag voor een 10/10!

Over ons
Wat in 2011 allemaal is begonnen als een klein regionaal ontruimingsbedrijf in Haarlem en de regio groot-Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht binnen de sector van de ontruimingen, actief in Nederland en Belgiƫ. Er zijn al honderden bedrijfspanden en woningen door Snelontruiming ontruimd.

Snelontruiming is er op ingericht om snel en effectief aanvragen te behandelen. Tel onze persoonlijke aanpak daarbij op en een goede klanttevredenheid is de uitkomst. Wij denken graag met u mee en zijn zeer flexibel. Zo hebben wij een beoordelingsscore van 9.7 van onze klanten gekregen!

Samen werken aan een betere wereld
Snelontruiming is een jonge, dynamische en ambitieuze organisatie. We dragen graag ons steentje bij en proberen alle inboedel zo duurzaam mogelijk te verwerken.

Werken bij Snelontruiming?

Bij Snelontruiming werken echte doorpakkers; ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en samenwerken in een ongedwongen, prettige omgeving waarin ruimte voor ontwikkeling wordt geboden. Interesse? Stuur je motivatie en cv en we komen snel bij je terug!
 

Contact