Voor professionele service en snel handelen bij calamiteiten kunt u vertrouwen op Snelontruiming.

Voor professionele service en snel handelen bij calamiteiten kunt u vertrouwen op Snelontruiming.

Waterschade als gevolg van lekkage of overstroming kan enorme impact hebben op uw huis en bezittingen. Het is noodzakelijk om zo spoedig mogelijk te starten met het leegpompen van ondergelopen ruimtes en het verwijderen van slik, modder en vocht om erger te voorkomen. Gevolgschade kan hiermee worden beperkt. Neem contact met ons op en we zetten alles in het werk om u te helpen. U kunt ook bij ons terecht voor herstelwerkzaamheden aan uw woning.

Of uw bezittingen hersteld kunnen worden en hoe dat het beste kan gebeuren? Dat bekijken onze specialisten, eventueel samen met een schade-expert van uw verzekeraar.

Een woningontruiming na overstroming kan gecombineerd worden met een verhuizing naar een nieuwe woning of opslag. Wij verhuizen de bruikbare meubels en bezittingen naar uw nieuwe onderkomen of naar een tijdelijke opslag. Opslag van inboedel en bezittingen kunnen wij indien wenselijk ook faciliteren.

Wij gaan efficiënt te werk en zijn zeer flexibel

Waarom mensen kiezen voor Snelontruiming

 • Snel, doeltreffend, adequaat.
 • Goed bereikbaar, flexibel en klantgericht.
 • Persoonlijke en vriendelijke benadering.
 • Snelle service en goed contact.
 • Menselijk, professioneel en meedenkend.
 • Inzetbaar in heel Nederland.
 • Snelle schakeling met offerte en uitvoering.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Persoonlijk contact, goede afspraken, nette afhandeling.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

 • Uw uitdaging en wensen bespreken
 • Vragen over uw brand of overstroming
 • Afspraak bezichtiging maken

Onze werkwijze

Vraag eenvoudig een ontruiming aan via het offerteformulier op onze website.

Wij komen persoonlijk bij u langs om de woning te bekijken en te bespreken wat er moet gebeuren.

U ontvangt digitaal uw offerte. Na akkoord plannen we een datum.

Ons team komt graag bij u langs voor de woningontruiming.

Veel gestelde vragen

Welke garantie heb ik op de werkzaamheden?

Snelontruiming biedt u een 100% opleveringsgarantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie de oplevering zal goed keuren. Indien dit in een uitzonderlijk geval niet zo zou zijn, komen wij kosteloos terug om het voor u in orde te maken. Vele woningbouwinspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming?

De kosten zullen altijd vooraf met u worden doorgenomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. De totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs: dus geen verassingen achteraf!

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

In principe kopen wij geen inboedels op. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een taxateur inschakelen voor bepaalde inboedels en kan er een bedrag in mindering worden gebracht op de totale kostprijs van de ontruiming. Wij kunnen wel ten alle tijden inboedels tijdelijk voor u opslaan.

Hoe lang zal de ontruiming duren?

De duur van de ontruiming hangt af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

Verzorgen jullie ook verhuizingen?

Jazeker. Wij verzorgen graag uw verhuizing van begin tot eind. We kunnen u van dienst zijn bij het inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van meubels in de nieuwe woning.

“De schade was enorm maar door adequaat handelen van Snelontruiming is erger voorkomen. In no-time was ons huis weer bewoonbaar en konden we de ellende achter ons laten.”
De schade was enorm maar door adequaat handelen van Snelontruiming is erger voorkomen. In no-time was ons huis weer bewoonbaar en konden we de ellende achter ons laten.

Contact