Vergeet zelf sjouwen, een verhuisbus huren en klem komen te zitten met een bank in het trappenhuis. Wij fixen het!

Vergeet zelf sjouwen, een verhuisbus huren en klem komen te zitten met een bank in het trappenhuis. Wij fixen het!

Ook een kleine verhuizing kan overweldigend zijn en een uitdaging om te managen. Timing en coördinatie spelen een belangrijke rol. Snelontruiming is een landelijk erkend bedrijf gespecialiseerd in verhuizingen en woningontruimingen. Vertrouw op ons voor uw verhuizing, wij dragen zorg voor uw spullen en regelen de verhuizing van a tot z.

Of u nu gaat verhuizen naar de oude binnenstad met smalle en drukke straten, een appartement op de bovenste etage van een woonflat of een oude woning met een veel te krap trappenhuis: wij beschikken over het juiste materieel om u snel en efficiënt te helpen.

Snelontruiming demonteert en verwijdert vloerbedekkingen en zorgt voor kale en egale muren. Bespaar uzelf tijd en stress en laat de oplevering van uw oude woning aan ons over!

Onze werkwijze
Vraag gemakkelijk een offerte aan en wij komen snel langs om vrijblijvend advies te geven. Samen lopen we door de woning en bespreken welke spullen weg mogen en welke items met extra aandacht verhuisd moeten worden. Na deze afspraak volgt spoedig een offerte op maat die u rustig kunt doornemen. Na akkoord plannen we de verhuizing in en gaan we aan de slag!

Wij gaan efficiënt te werk en zijn zeer flexibel

Waarom mensen kiezen voor Snelontruiming

 • Snel, doeltreffend, adequaat.
 • Goed bereikbaar, flexibel en klantgericht.
 • Persoonlijke en vriendelijke benadering.
 • Snelle service en goed contact.
 • Menselijk, professioneel en meedenkend.
 • Inzetbaar in heel Nederland.
 • Snelle schakeling met offerte en uitvoering.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Persoonlijk contact, goede afspraken, nette afhandeling.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

 • Uw uitdaging en wensen bespreken
 • Vragen over uw verhuizing
 • Afspraak bezichtiging maken

Onze werkwijze

Vraag eenvoudig een ontruiming aan via het offerteformulier op onze website.

Wij komen persoonlijk bij u langs om de woning te bekijken en te bespreken wat er moet gebeuren.

U ontvangt digitaal uw offerte. Na akkoord plannen we een datum.

Ons team komt graag bij u langs voor de woningontruiming.

Veel gestelde vragen

Welke garantie heb ik op de werkzaamheden?

Snelontruiming biedt u een 100% opleveringsgarantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie de oplevering zal goed keuren. Indien dit in een uitzonderlijk geval niet zo zou zijn, komen wij kosteloos terug om het voor u in orde te maken. Vele woningbouwinspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming?

De kosten zullen altijd vooraf met u worden doorgenomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. De totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs: dus geen verassingen achteraf!

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

In principe kopen wij geen inboedels op. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een taxateur inschakelen voor bepaalde inboedels en kan er een bedrag in mindering worden gebracht op de totale kostprijs van de ontruiming. Wij kunnen wel ten alle tijden inboedels tijdelijk voor u opslaan.

Hoe lang zal de ontruiming duren?

De duur van de ontruiming hangt af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

Verzorgen jullie ook verhuizingen?

Jazeker. Wij verzorgen graag uw verhuizing van begin tot eind. We kunnen u van dienst zijn bij het inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van meubels in de nieuwe woning.

“Na lang wachten kreeg ik ineens een nieuwe woning toegewezen terwijl ik op het punt stond te vertrekken naar het buitenland voor mijn studie. Gelukkig kon ik alles op afstand regelen met Snelontruiming!”
Na lang wachten kreeg ik ineens een nieuwe woning toegewezen terwijl ik op het punt stond te vertrekken naar het buitenland voor mijn studie. Gelukkig kon ik alles op afstand regelen met Snelontruiming!

Contact