Boedel die we ruimen geven we een nieuwe bestemming. Weggooien is zonde!

Boedel die we ruimen geven we een nieuwe bestemming. Weggooien is zonde!

Wij denken in oplossingen. Waar anderen vuil of afgedankte spullen zien, zien wij de start van iets nieuws. Een bron van duurzame energie, een nieuwe bestemming of een oud product in een nieuwe jasje. Wij geven uw boedel graag een tweede leven en dat doen we op maat. Op basis van uw wensen, samen met u.

Bij de ontruiming van een woning worden er vaak veel spullen weggegooid. Dit vinden wij zonde en is bovendien slecht voor het milieu. Snelontruiming heeft veel ervaring in en de juiste kanalen omtrent recyclen en upcyclen van gebruikte spullen. Wij hebben goed contact met kringloopwinkels en goede doelen. Zo draagt elke ontruiming bij aan een schoner milieu en besparen we u onnodige stortkosten. Wat niet meer bruikbaar is, verwerken we op een duurzame manier.

Snelontruiming ontruimt woningen en winkel- en bedrijfspanden. Het bezemschoon opleveren is ons specialisme. Het praktische gedeelte van verhuizen of ontruimen kunnen wij voor u oplossen: van spullen inpakken en verplaatsen tot herstelwerkzaamheden.

Interesse in onze service? Neem contact op!

Wij gaan efficiënt te werk en zijn zeer flexibel

Waarom mensen kiezen voor Snelontruiming

 • Snel, doeltreffend, adequaat.
 • Goed bereikbaar, flexibel en klantgericht.
 • Persoonlijke en vriendelijke benadering.
 • Snelle service en goed contact.
 • Menselijk, professioneel en meedenkend.
 • Inzetbaar in heel Nederland.
 • Snelle schakeling met offerte en uitvoering.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Persoonlijk contact, goede afspraken, nette afhandeling.

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

 • Uw uitdaging en wensen bespreken
 • Vragen over uw duurzaam inzamelen inboedel
 • Afspraak bezichtiging maken

 

Onze werkwijze

Vraag eenvoudig een ontruiming aan via het offerteformulier op onze website.

Wij komen vrijblijvend langs voor een voorinspectie van uw woning.

U ontvangt digitaal uw offerte. Na akkoord plannen we een datum.

Ons team komt graag bij u langs voor de woningontruiming.

Veel gestelde vragen

Welke garantie heb ik op de werkzaamheden?

Snelontruiming biedt u een 100% opleveringsgarantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie de oplevering zal goed keuren. Indien dit in een uitzonderlijk geval niet zo zou zijn, komen wij kosteloos terug om het voor u in orde te maken. Vele woningbouwinspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming?

De kosten zullen altijd vooraf met u worden doorgenomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. De totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs: dus geen verassingen achteraf!

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

In principe kopen wij geen inboedels op. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een taxateur inschakelen voor bepaalde inboedels en kan er een bedrag in mindering worden gebracht op de totale kostprijs van de ontruiming. Wij kunnen wel ten alle tijden inboedels tijdelijk voor u opslaan.

Hoe lang zal de ontruiming duren?

De duur van de ontruiming hangt af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

Verzorgen jullie ook verhuizingen?

Jazeker. Wij verzorgen graag uw verhuizing van begin tot eind. We kunnen u van dienst zijn bij het inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van meubels in de nieuwe woning.

“Het maakt mij erg vrolijk dat de meubels, boeken en kleding die wij niet mee wilde verhuizen een nieuwe bestemming hebben gekregen. Het advies van Snelontruiming heeft ons zelfs nog een financiële compensatie opgeleverd. ”
Het maakt mij erg vrolijk dat de meubels, boeken en kleding die wij niet mee wilde verhuizen een nieuwe bestemming hebben gekregen. Het advies van Snelontruiming heeft ons zelfs nog een financiële compensatie opgeleverd.

Contact