Kleine verhuizing

Eengrote of kleine verhuizing; timing en coördinatie spelen dan een belangrijke rol. Snelontruiming beperkt overlast voor andere bewoners tot een minimum. En zorgt ervoor dat u zich weer zo snel mogelijk thuis voelt. Snelontruiming is een landelijk erkend bedrijf gespecialiseerd in kleine verhuizingen en -ontruimingen.

Snelontruiming kan ook op afwijkende tijden verhuizen (avond, weekend, vakantie) Heeft u al nagedacht over wat u mee wilt nemen en wat niet. Heeft u meer of juist minder ruimte. Is er nieuw meubilair nodig? En hoe zit het met de verlichting, bekabeling, telefoonlijnen, servers, raambekleding en ga zo maar door. Snelontruiming demonteert en verwijderd systeemwanden en plafonds, machines, stellingen, vloerbedekking, elektronica, koelinstallaties, kantoormeubilair etc. Bespaar uzelf en uw bedrijf tijd en stress en laat Snelontruiming u deze klus uit handen nemen. Inpakken en verhuizen, het is ons vak! Snelontruiming werkt efficiënt, veilig en snel.

Snelontruiming gelooft niet in vuil of afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Een nieuw product, een oud product in een nieuwe jas of een bron van duurzame energie. Wij geven uw inboedel graag een tweede leven. Dat doen we op maat. Op basis van uw wensen, samen met u.

Werkwijze bij een kleine verhuizing
Snelontruiming komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door het pand: welke spullen gaan er weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies wat het kost en wanneer het mogelijk is. Na akkoord wordt de bedrijfsontruiming ingepland en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op dwz dat alle losse zaken uit het pand verwijderd zullen zijn en alle ruimtes schoongeveegd.

Waarom kiezen voor Snelontruiming?

  • Snel aan de slag
  • Onze klanten geven ons een
  • Familiebedrijf met jarenlange ervaring
  • Persoonlijke service op maat
  • We leveren woning en bedrijfsontruimingen door heel Nederland
  • We leveren uw pand bezemschoon en ongestoffeerd op
  • We zorgen voor duurzame afvoer en hergebruiken zoveel mogelijk van de inboedel
  • We verzorgen kleine verhuizingen
  • Ook Inzetbaar voor klein sloop- en/of demontagewerkzaamheden

Snelontruiming helpt graag bij kleine verhuizingen . Bel ons op 088 – 80 40 355. Of vul het offerteformulier in. U krijgt spoedig bericht van ons.

Snelontruiming is onderdeel van de Van Paridon Groep

 

info@snelontruiming.nl
088 - 80 40 355

Roeland

Prettige samenwerking en contact met Snelontruiming. De ontruiming ging snel en geheel volgens afspraak. De woning werd keurig netjes leeg en bezemschoon opgeleverd. Ik werd tijdens de ontruiming op de hoogte gehouden van de voortgang dmv foto’s. , …

Wij ontruimen woningen zoals het hoort 088 - 80 40 355