FAQ

Vind antwoord op uw vraag.

Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Stuur ons dan een bericht via het contact formulier onderaan deze pagina of neem contact op met een van onze medewerkers.

 Wordt er ook schoongemaakt?

Alles wat we zullen doen staat omschreven in de offerte. In de offerte kunnen ook schoonmaakwerkzaamheden opgenomen worden. Als u kiest voor bezemschoon opleveren dan vegen wij de vloer voor vertrek aan.

Halen jullie ook spullen op voor de kringloop?

Indien u door ons een ontruiming laat uitvoeren kunnen wij, indien gewenst, spullen overdragen aan de kringloop.

Hoe lang zal de ontruiming duren?

De duur van de ontruiming hangt af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

Kunnen wij ook spullen door jullie laten opslaan?

Wij kunnen tijdelijk inboedels opslaan in onze loods.

Moet ik zelf nog iets doen?

U mag zelf bepalen wat u wel en niet wil meenemen. Wij kunnen het voor u apart zetten. Als wij tijdens onze werkzaamheden persoonlijke of waardevolle eigendommen aantreffen overhandigen wij deze altijd aan onze opdrachtgever. Wij kunnen u daar eventueel ook bij helpen en adviezen geven. Ons motto is om u volledig te ontzorgen.

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

In principe kopen wij geen inboedels op. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een taxateur inschakelen voor bepaalde inboedels en kan er een bedrag in mindering worden gebracht op de totale kostprijs van de ontruiming. Wij kunnen wel ten alle tijden inboedels tijdelijk voor u opslaan.

Ruimt u ook ernstig vervuilde woningen op?

Ja. Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen en opruimen van sterk vervuilde woningen. Wij kunnen u ook van dienst zijn binnen ontruimen, reinigen, desinfecteren van ernstig vervuilde woningen.

Verrichten jullie ook herstelwerkzaamheden?

Jazeker. Wij voeren ook herstelwerkzaamheden uit. U kunt hierbij denken aan het weghalen van tussenmuren en het witten van muren en plafonds. Gaten vullen, gordijnrails weghalen, tapijt weghalen enz enz

Verwijderen jullie ook asbest?

a. Bij constatering, of het vermoeden, van asbesthoudende zaken zullen wij een monstername doen (kosten: € 62,50). Wij kunnen het gehele verwijderingsproces voor u verzorgen. In huursituaties neemt de woningbouwvereniging veelal de verwijdering voor haar rekening. Zeker als de verhuurder is aangesloten bij AEDES (http://www.aedes.nl) hoeft u zich geen zorgen te maken.

Verzorgen jullie ook verhuizingen?

Jazeker. Wij verzorgen graag uw verhuizing van begin tot eind. We kunnen u van dienst zijn bij het inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van meubels in de nieuwe woning.

Waar gaan de spullen heen?

Wij kunnen de meubels voor u afleveren op een door u gewenste locatie. Denk bijvoorbeeld aan kinderen, familieleden of vrienden. Daarnaast kunnen wij ook meubels en spullen overdragen aan zorginstellingen, kringloopwinkels, het Leger des Heils en goede doelen. Voor tijdelijke opslag van inboedels kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben een grote loods waar we uw meubels veilig kunnen opslaan.

Wanneer kan de ontruiming starten?

Wij willen onze naam eer aan doen; u kunt erop rekenen dat u snel een scherpe offerte zult ontvangen. Ons streven is om een offerte binnen 24 uur aan te bieden. De aanvang van de werkzaamheden gebeurt in overleg met u. En kan vaak al dezelfde week plaatsvinden.

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming?

De kosten zullen altijd vooraf met u worden doorgenomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. De totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs: dus geen verassingen achteraf!

Welke garantie heb ik op de werkzaamheden?

Snelontruiming biedt u een 100% opleveringsgarantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie de oplevering zal goed keuren. Indien dit in een uitzonderlijk geval niet zo zou zijn, komen wij kosteloos terug om het voor u in orde te maken. Vele woningbouwinspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Zijn er kosten verbonden aan de offerte? hoe werkt het?

Nee, de aanvraag van een offerte is gratis en vrijblijvend.

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw woningontruiming
  • Locatiebezoek plannen

Contact