Woningontruimingen in Amsterdam

Snelontruiming ontruimt woningen in Amsterdam. Het bezemschoon opleveren van woningen en appartementen in Amsterdam is ons specialisme. Wij kennen de stad goed en weten waar de knelpunten kunnen zitten. Denk bijvoorbeeld aan vergunningen in buurten als de Grachtengordel, de Pijp of het Rijksmuseum. Grachtenpand, rijtjeshuis of een appartement op 3-hoog? Wij ontruimen alle soorten woningen; huur of koop maar ook tuinhuisjes, zolders, aanleunwoningen en verpleeghuiskamers conform de eisen van de woningbouwverenigingen, verhuurders, makelaars of verpleeghuizen. Snelontruiming is gevestigd in ‘s-Graveland vlakbij Amsterdam. Snelontruiming is in het bezit van een verhuislift om snel en efficiënt spullen naar beneden te krijgen. Uiteraard regelen wij de parkeerontheffing bij de Gemeente.

Wij werken snel, zijn betrouwbaar en goedkoop!

Onze werkwijze
Snelontruiming komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door de woning: welke spullen gaan er weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies wat het kost en wanneer het mogelijk is. Na akkoord wordt de ontruiming ingepland en gaan we voor u aan de slag.

Spoed
Door allerlei onvoorziene omstandigheden kan er een situatie ontstaan waarin er haast geboden is bij het ontruimen van een woning of verpleeghuiskamer. Als de ruimte binnen een bepaalde tijd klaar moet zijn, dan passen we onze planning hierop aan. Als er een opleveringsinspectie komt van de verhuurder of makelaar, bekijken we samen wat hiervoor nodig is.

Bij verhuizing, emigratie of overlijden; Snelontruiming helpt u om de ruimte leeg te maken. Bel ons op 088 – 80 40 355.  Of vul hier onder ons formulier in voor snel contact. U krijgt spoedig bericht van ons.

Voor een snelle en specifieke prijsindicatie vult u ons opname-formulier in

Call Now Button
Chat openen