Door allerlei onvoorziene gebeurtenissen kan er een situatie ontstaan waarin er haast geboden is bij het ontruimen van een woning, kamer of bedrijfsruimte. Als de ruimte binnen een bepaalde tijd leeg moet zijn, dan passen we onze planning hierop aan. Als er een opleveringsinspectie komt van de verhuurder of makelaar, bekijken we samen wat hiervoor nodig is. Het praktische gedeelte lossen wij voor u op: spullen inpakken en versjouwen, laminaat, tapijt of behang verwijderen, gaten in de muren vullen, lampen, gordijnen en gordijnrails verwijderen en ga zo maar door.

Spoedontruiming kamer verpleeghuis of seniorenwoning.

Het bezemschoon opleveren van (senioren) woningen en kamers in verpleeghuizen; het is ons specialisme. Het verlies van een dierbare is ontzettend verdrietig. U als nabestaande hebt als taak de begrafenis, rouwkaarten, notaris en allerlei administratie te regelen. Emotioneel een zware tijd. Heeft u al nagedacht over de spullen, wat wilt u bewaren en wat mag weg?  Zijn er vrienden of familie die u kunnen helpen bij de woning leegruimen? Wilt u zelf de waardevolle en persoonlijke spullen en papieren uitzoeken? Of heeft u liever dat wij deze apart leggen?

Moet de ruimte binnen een bepaalde tijd klaar zijn, dan passen we onze planning hierop aan. Als er een opleveringsinspectie komt van de verhuurder of makelaar, bekijken we samen wat hiervoor nodig is.

Werkwijze
Snelontruiming komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door de ruimte: welke spullen gaan er weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies wat het kost en wanneer het mogelijk is. Na akkoord wordt de ontruiming ingepland en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op dwz dat alle losse zaken uit de woning verwijderd zullen zijn en alle ruimtes schoongeveegd

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw woningontruiming
  • Locatiebezoek plannen

Contact