Bezemschoon opleveren. “De woning moet in originele staat en bezemschoon opgeleverd worden“ – In het huurcontract is meestal een dergelijke zin te vinden.

Voor Snelontruiming betekent dit dat alle losse zaken verwijderd zijn uit de ruimtes en dat alle kamers schoon zijn geveegd. Het huis is helemaal leeg. Met losse zaken bedoelen we niet alleen alle zaken die op de vloer liggen maar ook het verwijderen van de aanwezige (hang)lampen, gordijnrails, planken etc. Na het verwijderen van de lampen plaatsen we minimaal een kroonsteentje voor de veiligheid en tegen kortsluiting. Gaten zullen worden opgevuld. Daarnaast zorgt Snelontruiming er ook voor dat er op een aantal plaatsen een fitting met een peertje komt te hangen zodat er een minimale verlichting aanwezig is. Dit is de fijne extra service van Snelontruiming.nl
Als de woning bezemschoon is lopen we ter controle samen met u de ruimtes door of alles conform afspraak is afgehandeld. Pas wanneer u tevreden bent na deze eindinspectie zijn onze werkzaamheden afgerond.

Bij Snelontruiming kunt u eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen, zo heeft u snel een prijsindicatie waarin alle factoren zijn berekend.

U krijgt spoedig bericht van ons.

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw woningontruiming
  • Locatiebezoek plannen

Contact