Snelontruiming is een landelijk erkend bedrijf gespecialiseerd in bedrijfsontruimingen en verhuizingen.

Snelontruiming is een landelijk erkend bedrijf gespecialiseerd in bedrijfsontruimingen en verhuizingen.

Verhuizing van uw kantoor of afdeling regelen? Vertrouw op Snelontruiming! Bij een interne verhuizing van uw kantoor of afdeling speelt timing en coördinatie een belangrijke rol. Snelontruiming beperkt overlast voor andere medewerkers tot een minimum en zorgt ervoor dat uw organisatie weer zo snel mogelijk aan het werk kan.

Indien wenselijk kunnen wij ook op afwijkende tijden verhuizen (avond, weekend, vakantie). Heeft u al nagedacht over wat u mee wilt nemen en wat niet? Heeft u meer of juist minder ruimte? Is er nieuw meubilair nodig? En hoe zit het met de verlichting, bekabeling, telefoonlijnen, servers, raambekleding en ga zo maar door? Snelontruiming demonteert en verwijdert systeemwanden en plafonds, stellingen, vloerbedekking, elektronica, koelinstallaties, kantoormeubilair en meer. Bespaar uzelf en uw bedrijf tijd en stress en laat Snelontruiming de klus klaren! Inpakken en verhuizen, het is ons vak.

Werkwijze bij kantoor/afdeling verhuizen
Snelontruiming komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door het bedrijfspand: welke spullen gaan er weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies wat het kost en wanneer het mogelijk is. Na akkoord wordt de ontruiming ingepland (vaak dezelfde week al) en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op. Dit betekent dat alle losse zaken uit het pand verwijderd worden en alle ruimtes worden schoongemaakt. Heeft u haast? Kijk bij spoedontruiming.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw verhuizing van kantoor of afdeling
  • Afspraak bezichtiging maken

Veel gestelde vragen

Welke garantie heb ik op de werkzaamheden?

Snelontruiming biedt u een 100% opleveringsgarantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie de oplevering zal goed keuren. Indien dit in een uitzonderlijk geval niet zo zou zijn, komen wij kosteloos terug om het voor u in orde te maken. Vele woningbouwinspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming?

De kosten zullen altijd vooraf met u worden doorgenomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. De totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs: dus geen verassingen achteraf!

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

In principe kopen wij geen inboedels op. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een taxateur inschakelen voor bepaalde inboedels en kan er een bedrag in mindering worden gebracht op de totale kostprijs van de ontruiming. Wij kunnen wel ten alle tijden inboedels tijdelijk voor u opslaan.

Hoe lang zal de ontruiming duren?

De duur van de ontruiming hangt af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

Verzorgen jullie ook verhuizingen?

Jazeker. Wij verzorgen graag uw verhuizing van begin tot eind. We kunnen u van dienst zijn bij het inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van meubels in de nieuwe woning.

“We zijn tijdens de gefaseerde overgang naar een nieuw pand flexibel ondersteund door Snelontruiming. Zo konden we blijven draaien.”
We zijn tijdens de gefaseerde overgang naar een nieuw pand flexibel ondersteund door Snelontruiming. Zo konden we blijven draaien.

Contact