Gaat uw naaste naar een verzorgingshuis? Soms moet een woning dan snel leeg. Een goede voorbereiding maakt de overgang naar het verzorgingshuis wat gemakkelijker. Jaarlijks gaan tienduizenden ouderen naar een verzorgingshuis of andere instelling. Heeft u al nagedacht over de spullen. Wat gaat er mee en wat mag weg? Meestal is de ruimte in een verzorgingshuis een stuk kleiner.

Martin Uijterlinde van Snelontruiming komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door de woning: welke spullen gaan er mee en welke weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Snelontruiming helpt bij het bezemschoon opleveren van huur- en koopwoningen. Het praktische gedeelte lossen wij voor u op: spullen inpakken en versjouwen, tapijt of behang verwijderen, gaten in de muren vullen, verwijderen van vaste kasten of planken en ga zo maar door.
Snelontruiming gelooft niet in vuil of afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Een nieuw product, een oud product in een nieuwe jas of een bron van duurzame energie. Wij geven uw inboedel graag een tweede leven. Dat doen we op maat. Op basis van uw wensen, samen met u.

Neem contact met ons op en krijg vrijblijvend advies voor een plan van aanpak.

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw woningontruiming
  • Locatiebezoek plannen

Contact