Het team van Snelontruiming zet zich dagelijks met veel enthousiasme en toewijding in voor de meest duurzame woning- of bedrijfsontruiming tegen de beste service.

We zijn daarom ontzettend trots dat we een klanttevredenheid score van 9.7 / 10 hebben mogen behalen via onafhankelijk review platform #feedbackcompany!

Heeft u ook te maken met een ontruiming maar geen idee waar u moet beginnen? Geen paniek, wij ontzorgen het gehele traject van A tot Z! Neem contact op met één van onze experts op 088 – 80 40 355 of info@snelontruiming.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Werkwijze bij de ontruiming van een woning of bedrijfsruimte
Snelontruiming komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door de ruimte: welke spullen gaan er weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies wat het kost en wanneer het mogelijk is. Na akkoord wordt de ontruiming ingepland en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op; d.w.z. dat alle losse zaken uit de ruimte verwijderd zullen zijn en alle ruimtes schoongeveegd. Heeft u haast? kijk bij spoedontruiming.

Snelontruiming.nl is onderdeel van de Van Paridon Groep.

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw woningontruiming
  • Locatiebezoek plannen

Contact