Wij zijn gespecialiseerd in het vergemakkelijken van uw ongemakken.

Wij zijn gespecialiseerd in het vergemakkelijken van uw ongemakken.

Vertrouw op Snelontruiming voor een bedrijfsontruiming na sluiting of faillissement. Snelontruiming is een landelijk erkend bedrijf gespecialiseerd in bedrijfsontruimingen en sloopwerken. Snelontruiming werkt nauw samen met vastgoedmakelaars, beheerders en curatoren of rechtstreeks voor bedrijven.
Of het nu gaat om het ontruimen van een deel van het pand, het gehele pand of meerdere panden: Snelontruiming werkt efficiënt, veilig en snel.

Een bedrijfsontruiming na sluiting of faillissement kan gecombineerd worden met een verhuizing naar een nieuw pand of opslag. Snelontruiming demonteert en verwijdert systeemwanden en plafonds, machines, stellingen, vloerbedekking, elektronica, koelinstallaties, kantoormeubilair en ga zo maar door.

Bent u actief in de detailhandel en gaat u uw fysieke locatie sluiten om online door te gaan? Wij verhuizen uw bruikbare inventaris en voorraad, snel en betrouwbaar! Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw huidige pand binnen het gewenste tijdsbestek ontruimd wordt.

Werkwijze bij sluiting of faillissement
Snelontruiming komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door het bedrijfspand: welke spullen gaan er weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies wat het kost en wanneer het mogelijk is. Na akkoord wordt de ontruiming ingepland (vaak dezelfde week al) en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op. Dit betekent dat alle losse zaken uit het pand verwijderd worden en alle ruimtes worden schoongemaakt. Heeft u haast? Kijk bij spoedontruiming.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw sluiting of faillissement
  • Afspraak bezichtiging maken

Veel gestelde vragen

Welke garantie heb ik op de werkzaamheden?

Snelontruiming biedt u een 100% opleveringsgarantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie de oplevering zal goed keuren. Indien dit in een uitzonderlijk geval niet zo zou zijn, komen wij kosteloos terug om het voor u in orde te maken. Vele woningbouwinspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming?

De kosten zullen altijd vooraf met u worden doorgenomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. De totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs: dus geen verassingen achteraf!

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

In principe kopen wij geen inboedels op. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een taxateur inschakelen voor bepaalde inboedels en kan er een bedrag in mindering worden gebracht op de totale kostprijs van de ontruiming. Wij kunnen wel ten alle tijden inboedels tijdelijk voor u opslaan.

Hoe lang zal de ontruiming duren?

De duur van de ontruiming hangt af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

Verzorgen jullie ook verhuizingen?

Jazeker. Wij verzorgen graag uw verhuizing van begin tot eind. We kunnen u van dienst zijn bij het inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van meubels in de nieuwe woning.

“Tijdens de pandemie heb ik noodgedwongen faillissement moeten aanvragen. De ontruiming van mijn winkel en de opslagloods is geregeld door Snelontruiming. Dat was een zorg minder.”
Tijdens de pandemie heb ik noodgedwongen faillissement moeten aanvragen. De ontruiming van mijn winkel en de opslagloods is geregeld door Snelontruiming. Dat was een zorg minder.

Contact