De ontruiming van een winkelpand bij sluiting of bij verhuizing? Snelontruiming is een landelijk erkend bedrijf gespecialiseerd in bedrijfsontruimingen en sloopwerken. Snelontruiming werkt nauw samen met vastgoedmakelaars, beheerders en curatoren. Natuurlijk werken wij ook rechtstreeks voor winkeleigenaren.
Of het nu gaat om het ontruimen van een deel van de winkel, de gehele winkel of meerdere winkels: Snelontruiming werkt efficiĆ«nt, veilig en snel. Net als bij particulieren, kan de ontruiming van een winkelpand na sluiting of faillissement gecombineerd worden met een verhuizing naar een nieuw pand of opslag. Snelontruiming demonteert en verwijderd systeemwanden en plafonds, machines, stellingen, vloerbedekking, elektronica, koelinstallaties, toonbanken en ga zo maar door. Bent u actief in de detailhandel en gaat u uw fysieke locatie sluiten om online door te gaan? Wij verhuizen uw bruikbare inventaris en voorraad.  Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw huidige pand binnen het gewenste tijdsbestek ontruimd wordt.

Snelontruiming werkt snel, efficient en volgens afspraak. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offere op maat. Tel 035-8040 355

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw woningontruiming
  • Locatiebezoek plannen

Contact