Snelontruiming: uw rots in de branding.

Snelontruiming: uw rots in de branding.

Waterschade ondervinden in uw bedrijfspand is verschrikkelijk om mee te maken. Het kan een enorme impact hebben op uw inboedel. Het zorgt er vaak voor dat u alles moet vervangen. Dat dit een klap in het gezicht kan zijn is een understatement. Snelontruiming helpt u bij het opruimen van uw bedrijfspand.

Na een overstroming is het zaak snel te starten met het opruimen van slijk. Dit is een vervelende klus maar Snelontruiming heeft de ervaring en expertise in huis. Of uw bezittingen hersteld kunnen worden en hoe dat het beste kan gebeuren? Dat bekijken onze specialisten, eventueel samen met een schade-expert van uw verzekeraar.

Werkwijze bij kantoor schoon opleveren
Snelontruiming komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door het bedrijfspand: welke spullen gaan er weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies wat het kost en wanneer het mogelijk is. Na akkoord wordt de ontruiming ingepland (vaak dezelfde week al) en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op. Dit betekent dat alle losse zaken uit het pand verwijderd worden en alle ruimtes worden schoongemaakt. Heeft u haast? Kijk bij spoedontruiming.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw ontruimen na overstroming
  • Afspraak bezichtiging maken

Veel gestelde vragen

Welke garantie heb ik op de werkzaamheden?

Snelontruiming biedt u een 100% opleveringsgarantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie de oplevering zal goed keuren. Indien dit in een uitzonderlijk geval niet zo zou zijn, komen wij kosteloos terug om het voor u in orde te maken. Vele woningbouwinspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming?

De kosten zullen altijd vooraf met u worden doorgenomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. De totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs: dus geen verassingen achteraf!

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

In principe kopen wij geen inboedels op. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een taxateur inschakelen voor bepaalde inboedels en kan er een bedrag in mindering worden gebracht op de totale kostprijs van de ontruiming. Wij kunnen wel ten alle tijden inboedels tijdelijk voor u opslaan.

Hoe lang zal de ontruiming duren?

De duur van de ontruiming hangt af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

Verzorgen jullie ook verhuizingen?

Jazeker. Wij verzorgen graag uw verhuizing van begin tot eind. We kunnen u van dienst zijn bij het inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van meubels in de nieuwe woning.

“Na zware regenval kwam het grondwater omhoog zetten en stond het hele kantoor blank. Snelontruiming heeft zeer snel gehandeld en zo de schade voor ons kunnen beperken.”
Na zware regenval kwam het grondwater omhoog zetten en stond het hele kantoor blank. Snelontruiming heeft zeer snel gehandeld en zo de schade voor ons kunnen beperken.

Contact