Snelontruiming beschikt over de expertise om u te helpen bij een grote schoonmaak.

Snelontruiming beschikt over de expertise om u te helpen bij een grote schoonmaak.

Het schoon opleveren van een kantoorpand kan enorm veel werk zijn. Vertrouw daarom op Snelontruiming voor uw bedrijfsontruiming!

Snelontruiming is een landelijk erkend bedrijf gespecialiseerd in ontruimingen, verhuizingen, sloopwerken en schoon opleveren van kantoren en bedrijfspanden. Snelontruiming werkt nauw samen met vastgoedmakelaars, beheerders en curatoren of rechtstreeks voor bedrijven. Of het nu gaat om het schoon opleveren van een deel van het kantoor, het gehele kantoor of meerdere bedrijfspanden: Snelontruiming werkt efficiënt, veilig en snel. Ook kan een bedrijfsontruiming gecombineerd worden met een verhuizing naar een nieuw kantoorpand of opslag. Snelontruiming demonteert en verwijdert systeemwanden en plafonds, stellingen, vloerbedekking, elektronica, koelinstallaties, kantoormeubilair en ga zo maar door.

Met ruim 90 jaar ervaring in het verhuizen, slopen en kuisen van kantoorpanden staan wij garant voor een efficiënte opruiming.

Werkwijze bij kantoor schoon opleveren
Snelontruiming komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door het bedrijfspand: welke spullen gaan er weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies wat het kost en wanneer het mogelijk is. Na akkoord wordt de ontruiming ingepland (vaak dezelfde week al) en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op. Dit betekent dat alle losse zaken uit het pand verwijderd worden en alle ruimtes worden schoongemaakt. Heeft u haast? Kijk bij spoedontruiming.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw bedrijfsontruiming
  • Afspraak bezichtiging maken

Veel gestelde vragen

Welke garantie heb ik op de werkzaamheden?

Snelontruiming biedt u een 100% opleveringsgarantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie de oplevering zal goed keuren. Indien dit in een uitzonderlijk geval niet zo zou zijn, komen wij kosteloos terug om het voor u in orde te maken. Vele woningbouwinspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming?

De kosten zullen altijd vooraf met u worden doorgenomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. De totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs: dus geen verassingen achteraf!

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

In principe kopen wij geen inboedels op. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een taxateur inschakelen voor bepaalde inboedels en kan er een bedrag in mindering worden gebracht op de totale kostprijs van de ontruiming. Wij kunnen wel ten alle tijden inboedels tijdelijk voor u opslaan.

Hoe lang zal de ontruiming duren?

De duur van de ontruiming hangt af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

Verzorgen jullie ook verhuizingen?

Jazeker. Wij verzorgen graag uw verhuizing van begin tot eind. We kunnen u van dienst zijn bij het inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van meubels in de nieuwe woning.

“De lockdown was voor ons een uitgelezen kans om het kantoor opnieuw in te delen. Snelontruiming heeft hierbij geholpen en daarna alles opgefrist en schoongemaakt.”
De lockdown was voor ons een uitgelezen kans om het kantoor opnieuw in te delen. Snelontruiming heeft hierbij geholpen en daarna alles opgefrist en schoongemaakt.

Contact