Bedrijfsontruiming en/of verhuizing

Bespaar tijd en besteed uw bedrijfsontruiming uit aan Snelontruiming. Bij een verhuizing naar een nieuw pand of bij faillissement kan een bedrijfsontruiming nodig zijn. Snelontruiming is landelijk erkend en gespecialiseerd in bedrijfsontruimingen en sloopwerken. Snelontruiming werkt nauw samen met vastgoedmakelaars, beheerders en curatoren. Uiteraard werken wij ook rechtstreeks voor bedrijven. Of het nu gaat om het ontruimen van een deel van het pand, het gehele pand of meerdere panden: Snelontruiming is in het bezit van een verhuislift om snel en efficient spullen naar beneden te krijgen. Indien nodig regelen wij de parkeerontheffing bij de Gemeente. Net als bij particulieren, kan een bedrijfsontruiming gecombineerd worden met een verhuizing naar een nieuw pand of opslag. Snelontruiming demonteert en verwijdert systeemwanden en plafonds, machines, stellingen, vloerbedekking, elektronica, koelinstallaties, kantoormeubilair en ga zo maar door. Ook verzorgen wij archiefvernietiging. Bent u actief in de detailhandel en wilt u verhuizen naar een andere locatie? Wij zorgen ervoor dat uw huidige pand binnen het gewenste tijdsbestek ontruimd en verhuisd wordt.

Snelontruiming komt vrijblijvend bij u langs om de situatie te bespreken. U ontvangt dezelfde dag nog een mail met de offerte en het plan van aanpak. Zo weet u precies wat het kost en wanneer het mogelijk is. Na akkoord wordt de ontruiming ingepland en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op; d.w.z. dat alle losse zaken uit het pand verwijderd zullen zijn en alle ruimtes schoongeveegd. Heeft u haast? kijk bij spoedontruiming.

Snelontruiming helpt u het pand leeg te maken in Amsterdam en daarbuiten. Bel ons op 088 – 80 40 355. Of vul meteen ons offerteformulier in. U krijgt spoedig bericht van ons.

Snelontruiming haalt alle soorten bedrijfspanden leeg; winkelpanden, zorginstellingen, overheidsgebouwen, kantoorruimtes, scholen, ateliers en panden van andere organisaties. Wij helpen u graag!

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw woningontruiming
  • Locatiebezoek plannen

Contact