Snelontruiming is een landelijk erkend bedrijf gespecialiseerd in bedrijfsontruimingen en sloopwerken.

Snelontruiming is een landelijk erkend bedrijf gespecialiseerd in bedrijfsontruimingen en sloopwerken.

Bedrijfspand ontruimen? Regel het snel en makkelijk via Snelontruiming! Ook kan de kantoorontruiming gecombineerd worden met een verhuizing naar een nieuw bedrijfspand of opslag. Indien wenselijk kunnen wij ook tijdelijk opslag voor u faciliteren. Snelontruiming demonteert en verwijdert systeemwanden en plafonds, machines, stellingen, vloerbedekking, elektronica, koelinstallaties, kantoormeubilair en ga zo maar door.

Als de ontruiming in een drukke straat is, zorgen wij voor de benodigde ontheffingen, zoals een parkeervergunning. Snelontruiming heeft een verhuislift, zodat alles snel naar beneden kan. Bent u actief in de detailhandel en wilt u verhuizen naar een andere locatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw huidige pand binnen het gewenste tijdsbestek ontruimd wordt.

Werkwijze bij bedrijsontruiming
Snelontruiming komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door het bedrijfspand: welke spullen gaan er weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies wat het kost en wanneer het mogelijk is. Na akkoord wordt de ontruiming ingepland (vaak dezelfde week al) en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op. Dit betekent dat alle losse zaken uit het pand verwijderd worden en alle ruimtes worden schoongemaakt. Heeft u haast? Kijk bij spoedontruiming.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Klantenservice

Helpdesk

Heeft u vragen over uw woningontruiming of verhuizing die u graag telefonisch wilt bespreken? Bel ons gerust. We denken graag met u mee.

  • Uw uitdaging en wensen bespreken
  • Vragen over uw Bedrijfsontruimingen
  • Afspraak¬†bezichtiging maken

Veel gestelde vragen

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming?

De kosten zullen altijd vooraf met u worden doorgenomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. De totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs: dus geen verassingen achteraf!

Wanneer kan de ontruiming starten?

Wij willen onze naam eer aan doen; u kunt erop rekenen dat u snel een scherpe offerte zult ontvangen. Ons streven is om een offerte binnen 24 uur aan te bieden. De aanvang van de werkzaamheden gebeurt in overleg met u. En kan vaak al dezelfde week plaatsvinden.

“We zijn goed geholpen tijdens de coronacrisis. De ontruiming werd flexibel gepland en goed georganisserd uitgevoerd waardoor de 1,5 m afstand kon worden gewaarborgd.”
We zijn goed geholpen tijdens de coronacrisis. De ontruiming werd flexibel gepland en goed georganisserd uitgevoerd waardoor de 1,5 m afstand kon worden gewaarborgd.

Contact