Bel mij terug

Ontruiming huurwoning

Heeft u een huurwoning die leeg opgeleverd moet worden, maar heeft u zelf geen tijd?

Snelontruiming ontruimt huurwoningen. Het bezemschoon opleveren van huurwoningen is ons specialisme. Wij ontruimen alle soorten huurwoningen maar ook, zolders en schuren, aanleunwoningen en verpleeghuiskamers. Snelontruiming beschikt over de juiste materialen en apparatuur om de huurwoning snel leeg te halen en oplevering klaar te maken. Heeft u al nagedacht over de spullen.  Wat wilt u bewaren en wat mag weg? Het praktische gedeelte kunnen wij voor u oplossen: spullen inpakken en versjouwen, tapijt of behang verwijderen, gaten in de muren vullen, lampen, gordijnen en gordijnrails verwijderen en ga zo maar door.

Snelontruiming biedt opleverings-garantie. Dit houdt in dat wij garanderen dat de opleverings-inspectie door de woningbouwvereniging/ verhuurder voor 100% goed gekeurd zal worden.  Zo niet dan komen wij kosteloos terug om het in orde te maken.

Snelontruiming gelooft niet in vuil of afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Een nieuw product, een oud product in een nieuwe jas of een bron van duurzame energie. Wij geven uw inboedel graag een tweede leven. Dat doen we op maat. Op basis van uw wensen, samen met u.

Werkwijze bij ontruiming huurwoningen
Snelontruiming komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door de huurwoning: welke spullen gaan er weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies wat het kost en wanneer het mogelijk is. Na akkoord wordt de ontruiming ingepland (vaak dezelfde week al) en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op; d.w.z. dat alle losse zaken uit de huurwoning verwijderd zullen zijn en alle ruimtes schoongeveegd. Heeft u haast? kijk bij spoedontruiming.

Waarom kiezen voor Snelontruiming?

  • Snel aan de slag
  • Onze klanten geven ons een 9,8!
  • Familiebedrijf met jarenlange ervaring
  • Persoonlijke service op maat
  • We leveren woning en bedrijfsontruimingen door heel Nederland
  • We leveren uw pand bezemschoon en ongestoffeerd op
  • We zorgen voor duurzame afvoer en hergebruiken zoveel mogelijk van de inboedel
  • We verzorgen kleine verhuizingen
  • Ook inzetbaar voor klein sloop- en/of demontagewerkzaamheden

Bij verhuizing, emigratie of overlijden; Snelontruiming helpt u om de ruimte leeg te maken. Bel ons op 088-80 40 355.  Of vul hier het offerteformulier in. U krijgt spoedig bericht van ons.

info@snelontruiming.nl
088-80 40 355

De coronacrisis was net begonnen en we waren bang dat er een complete lockdown zou komen. De medewerkers hielden zich keurig aan de 1,5 m afstand, dat gaf een veilig gevoel. Ze konden in dezelfde week nog komen, alles meegenomen, ook werd de flat nog aangeveegd. Erg netjes. Achteraf hoorden we dat we ook de levensmiddelen hadden kunnen laten staan want die waren naar de voedselbank gegaan.

Hulp nodig? Wij helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op 088-80 40 355