Woningontruiming Utrecht

Woningontruiming in Utrecht bij verhuizing, emigratie of na overlijden. Snelontruiming helpt u om de woning leeg te maken. Bel ons op 088 – 80 40 355. Of vul hier meteen het formulier in. U krijgt spoedig bericht van ons. Wij werken snel, zijn betrouwbaar en goedkoop!

Het bezemschoon opleveren van huizen, appartementen en zorgkamers; het is ons specialisme. Wij ontruimen alle soorten huizen huur of koop maar ook, tuinhuisjes, schuren, kelders, aanleunwoningen en verpleeghuiskamers. Zijn er vrienden of familie die u helpen bij het leegruimen van het huis. Wilt u zelf de waardevolle en persoonlijke spullen en papieren uitzoeken? Of heeft u liever dat wij deze apart leggen? Het praktische gedeelte kunnen wij voor u oplossen: spullen inpakken en versjouwen, tapijt of behang verwijderen, gaten in de muren vullen, verwijderen van vaste kasten of planken, gordijnen en -rails weghalen en ga zo maar door. Wij regelen indien nodig de parkeerontheffing bij de Gemeente en we hebben een verhuislift om snel en efficiënt spullen naar beneden te krijgen.

Moet het huis binnen een bepaalde tijd leeg zijn, dan passen we onze planning hierop aan. Als er een opleverings-inspectie komt van de verhuurder of makelaar, bekijken we samen wat hiervoor nodig is.

Snelontruiming haalt woningen leeg in de provincie Utrecht. Het bezemschoon opleveren van woningen en appartementen in Utrecht; het is ons specialisme. Grachtenpand, rijtjeshuis of 3-hoog achter? Wij ontruimen alle soorten woningen huur of koop maar ook, tuinhuisjes, aanleunwoningen en verpleeghuiskamers in en rondom Utrecht. Het ontruimen van een woning is vaak (een emotioneel) zware klus. Heeft u al nagedacht over de spullen. Wat wilt u bewaren en wat mag weg? Het praktische gedeelte kunnen wij voor u oplossen: spullen inpakken en versjouwen, tapijt of behang verwijderen, gaten in de muren vullen, verwijderen van vaste kasten of planken, gordijnen en -rails weghalen en ga zo maar door.

Snelontruiming gelooft niet in vuil of afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Een nieuw product, een oud product in een nieuwe jas of een bron van duurzame energie. Wij geven uw inboedel graag een tweede leven. Dat doen we op maat. Op basis van uw wensen, samen met u.

Werkwijze woningontruiming Utrecht
Snelontruiming komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door de woning: welke spullen gaan er weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies wat het kost en wanneer het mogelijk is. Na akkoord wordt de ontruiming ingepland en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op; d.w.z. dat alle losse zaken uit de woning verwijderd zullen zijn en alle ruimtes schoongeveegd. Heeft u haast? kijk bij spoedontruiming.

Duurzame woningontruiming
Snelontruiming heeft veel ervaring en heeft de juiste kanalen in recycle-land. Wij hebben goed contact met de kringloop, goede doelen en met onze eigen No-Time-To-Waste-shop. Zo draagt elke ontruiming bij aan een duurzamer milieu. Goederen die kapot of niet meer bruikbaar zijn, worden op een duurzame manier verwerkt.

Waarom kiezen voor Snelontruiming?

  • Snel aan de slag in de hele provincie Utrecht
  • Onze klanten geven ons een 9,7!
  • Familiebedrijf met jarenlange ervaring. Onderdeel van de Van Paridon Groep
  • Persoonlijke service op maat
  • We leveren woning en bedrijfsontruimingen in Utrecht en door heel Nederland
  • We leveren uw pand bezemschoon en ongestoffeerd op
  • We zorgen voor duurzame afvoer en hergebruiken zoveel mogelijk van de inboedel
  • We verzorgen kleine verhuizingen
  • Ook inzetbaar voor klein sloop- en/of demontagewerkzaamheden

Bij overlijden, verhuizing of emigratie; Snelontruiming helpt u om de ruimte leeg te maken. Bel ons op 088 – 80 40 355.  Of vul hier het offerteformulier in. U krijgt spoedig bericht van ons.

Snelontruiming haalt woningen leeg in Utrecht in de binnenstad, Oost, Leidsche Rijn, West, Overvecht, Zuid, Noordoost, Zuidwest, Noordwest en Vleuten- De Meern. Maar uiteraard ook in de omringende gemeenten  De Bilt, Stichtse Vecht, Woerden, Montfoort, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Bunnik, Zeist en daarbuiten! Wij zijn u graag van dienst!

Offerte

Snelontruiming is onderdeel van de van Paridon Groep

Ook voor Woningontruiming ’t Gooi | Woningontruiming Amsterdam | Woningontruiming Utrecht | Bedrijfsontruiming Amsterdam | Bedrijfsontruiming Hilversum | Woningontruiming Amersfoort | Woningontruiming Amstelveen | Woningontruiming Hilversum | Woningontruiming Haarlem | Bedrijfsontruiming Utrecht

 

 

WONING ONTRUIMEN NA OVERLIJDEN ONTRUIMING VOOR OPLEVEREN HUURWONING SENIOREN WONING VERHUIZEN KLEINE VERHUIZING VERVUILDE WONING LEEGRUIMEN ONTRUIMEN NA BRAND OF OVERSTROMING DUURZAAM INZAMELEN VAN INBOEDEL

Hulp nodig? Wij helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op 088 - 80 40 355