Woningontruiming Amsterdam

Bij verhuizing, emigratie of overlijden; Snelontruiming helpt u om de woning leeg te maken in Amsterdam. Bel ons op 088 – 80 40 355.  Of vul hier meteen het formulier in. U krijgt spoedig bericht van ons. Wij werken snel, zijn betrouwbaar en goedkoop!

Snelontruiming ontruimt woningen in Amsterdam. Het bezemschoon opleveren van woningen en appartementen in Amsterdam is ons specialisme. Grachtenpand, appartement, rijtjeshuis of 3-hoog achter? Wij ontruimen alle soorten woningen huur of koop maar ook, tuinhuisjes, aanleunwoningen en verpleeghuiskamers in en rondom Amsterdam. Het ontruimen van een woning is vaak (een emotionele) zware klus. Heeft u al nagedacht over de spullen. Wat wilt u bewaren en wat mag weg? Het praktische gedeelte kunnen wij voor u oplossen: spullen inpakken en versjouwen, tapijt of behang verwijderen, gaten in de muren vullen, verwijderen van vaste kasten of planken, gordijnen en -rails weghalen en ga zo maar door.

Snelontruiming gelooft niet in vuil of afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Een nieuw product, een oud product in een nieuwe jas of een bron van duurzame energie. Wij geven uw inboedel graag een tweede leven. Dat doen we op maat. Op basis van uw wensen, samen met u.

Werkwijze bij woningontruiming in Amsterdam

Snelontruiming komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door de woning: welke spullen gaan er weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies wat het kost en wanneer het mogelijk is. Na akkoord wordt de ontruiming ingepland en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op; d.w.z. dat alle losse zaken uit de woning verwijderd zullen zijn en alle ruimtes schoongeveegd. Heeft u haast? kijk bij spoedontruiming.

Duurzame woningontruiming
Snelontruiming heeft veel ervaring en heeft de juiste kanalen in recycle-land. Wij hebben goed contact met de kringloop en met goede doelen. Zo draagt elke ontruiming bij aan een duurzamer milieu. Goederen die kapot of niet meer bruikbaar zijn, worden op een duurzame manier verwerkt.

Waarom kiezen voor Snelontruiming?

  • Snel aan de slag in Amsterdam
  • Onze klanten geven ons een 9.7!
  • Familiebedrijf met jarenlange ervaring. Onderdeel van de van Paridon Groep
  • Persoonlijke service op maat
  • We leveren bedrijfs- en woningontruimingen in Amsterdam en door heel Nederland
  • We leveren uw pand bezemschoon en ongestoffeerd op
  • We zorgen voor duurzame afvoer en hergebruiken zoveel mogelijk van de inboedel
  • We verzorgen kleine verhuizingen
  • Ook inzetbaar voor klein sloop- en/of demontagewerkzaamheden

Snelontruiming haalt woningen leeg in Amsterdam en daarbuiten. Wij helpen u graag!

Woningontruiming Amsterdam in alle stadsdelen en wijken:  Centrum, Amsterdam Zuidoost, De Jordaan, Westerpark, Nieuw West, Nieuw Sloten, Badhoevedorp, Oost, Oud-Zuid, Zuid, Noord, Slotermeer, Geuzenveld, IJburg. Oostelijke eilanden, Buikslotermeer, Waterlanden, Vogelbuurt, IJplein, Tuindorp, Kadoelen etc.

 

 

 

WONING ONTRUIMEN NA OVERLIJDEN ONTRUIMING VOOR OPLEVEREN HUURWONING SENIOREN WONING VERHUIZEN KLEINE VERHUIZING VERVUILDE WONING LEEGRUIMEN ONTRUIMEN NA BRAND OF OVERSTROMING DUURZAAM INZAMELEN VAN INBOEDEL

Hulp nodig? Wij helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op 088 - 80 40 355


Hulp nodig? Wij helpen u graag!
Wij zijn bereikbaar op
088 - 80 40 355