Snelontruiming.nl, Slim opgeruimd!

Wat in 2011 allemaal is begonnen als klein regionaal ontruimingsbedrijf in Haarlem en de regio groot-Amsterdam is inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht binnen de ontruimingssector, actief in Nederland en België. Inmiddels zijn er al honderden panden door Snelontruiming ontruimd en kunnen wij met trots zeggen dat wij een klant-beoordelingsscore van hebben behaald!Snelontruiming is een jonge, dynamische en ambitieuze organisatie. Sinds november 2019 heeft de Van Paridon Groep de activiteiten van Mike Kleinjans voortgezet en is Snelontruiming een onderdeel van de Van Paridon Groep, een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de transport- en recyclingbrance. Dankzij het netwerk van VPG en haar sterke positie in de markt, zijn we in staat om steeds verder te professionaliseren.

De afgelopen 95 jaar heeft de familie Van Paridon een brede ervaring opgedaan in verschillende branches en disciplines. Van transport & logistiek, afvalverwerking tot facilitaire dienstverlening. Vandaag is de Van Paridon Groep actief met verschillende merken waarmee we elk een ander vraagstuk kunnen oplossen. Elk van onze merken heeft haar eigen doelgroep en doelstellingen.

In ruim 95 jaar heeft Van Paridon zich ontwikkeld tot een specialist in duurzame afvalvraagstukken.

Waarom kiezen voor Snelontruiming?

  • Persoonlijk contact en flexibele service
  • Altijd een gratis locatiebezoek
  • Binnen 24 uur een digitale offerte
  • Jarenlange ervaring
  • Sterk in duurzame woningontruiming
  • Actief in Nederland en België

info@snelontruiming.nl
088 - 80 40 355

C. Dijkman

Echt super te vreden over het huis leegmaken in Leiden van mijn ouders wist niet dat hij zo vol was. Erg veel uit gekomen uit een huis, ik heb het erg onderschat.. Ik ben echt super blij! Kan jullie aanbevelen!