Bel mij terug

Snelontruiming.nl | De snelle ontruimservice door heel Nederland!

Wat in 2011 allemaal is begonnen als klein regionaal ontruimingsbedrijf in Haarlem, Amsterdam en omstreken is inmiddels uitgegroeid tot een prominente speler binnen de ontruimingssector met werkzaamheden door het gehele land.

Inmiddels zijn er meer dan honderden panden door Snelontruiming ontruimd en kunnen wij met trots zeggen dat wij een klant-beoordelingsscore van 9,8 hebben behaald!

Sinds 2019 is Snelontruiming een onderdeel van Van Paridon Groep, een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de transport en recyclingbrance. Met onze gedeelde ervaring en passie voor duurzaam afvalbeheer kunnen wij onze krachten bundelen en onze doelstellingen tot een circulaire economie nog beter waarmaken.

De afgelopen 95 jaar heeft ons familiebedrijf een brede ervaring opgedaan in verschillende branches en disciplines. Van transport & logistiek, afvalverwerking tot facilitaire dienstverlening. Vandaag zijn we met van Paridon Groep actief onder verschillende labels waarmee we elk een ander vraagstuk kunnen oplossen. Elk van onze merken heeft haar eigen doelgroep en doelstellingen. Maak kennis met VPG. 

 

info@snelontruiming.nl
088-80 40 355

L.M. Bos

Snel en goed, van te voren op locatie alles goed bekeken en ingeschat. Offerte gemaakt en de rekening achteraf was geen eurocent meer dan de offerte.