Snelontruiming woningontruiming: Werkwijze

Wilt u weten hoe Snelontruiming te werk gaat en wat u van ons kunt verwachten als wij uw woning ontruimen?

Na telefonisch contact of een aanvraag voor een gratis en vrijblijvende offerte, komen wij graag bij u langs in de te ontruimen woning of kamer voor een persoonlijk gesprek. Wij zijn 24uur per dag te bereiken en beschikbaar 088 – 80 40 355. Zo kunt u altijd op de snelste service rekenen.

In het persoonlijke gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zullen wij de mogelijkheden met u bespreken. Ter plaatse kunnen we beoordelen welke middelen en apparatuur wij zullen meenemen voor de ontruiming en een kostenberekening doen. Wij wijzen u er graag op dat wij uitsluitend gebruik maken van professionele materialen en apparatuur zoals verhuisliften.

Bij een spoed ontruiming kunnen we ook direct beginnen (woningontruiming Bussum, Hilversum, Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, t Gooi en omstreken).

We begrijpen dat het ontruimen van uw woning of pand veel emoties teweeg brengt. Wij zullen er dan ook alles aan doen om het gehele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij veel adviezen geven en ondersteuning bieden. Indien gewenst kunnen wij u verder ontzorgen door de laatste afhandelingen te doen met derde partijen zoals de verhuurders van het pand (bv. eindinspectie, contracten opzeggen, sleutels inleveren etc.). In enkele gevallen nemen wij inboedels mee om deze tijdelijk op te slaan.

Wat kunt u van ons verwachten bij een woningontruiming?

 • Wij zorgen ervoor dat de oplevering van het huis zo spoedig mogelijk, en altijd binnen gestelde termijn.
 • Uw woning wordt bezemschoon opleveren met 100% opleveringsgarantie.
 • Alle bruikbare inboedel en kleding uit de woning wordt zoveel mogelijk hergebruikt. Denk aan goede doelen en kringloop.
 • Wilt u bepaalde zaken niet terug, dan zullen wij ze vernietigen zodat ze niet in handen van derden vallen. (zoals; persoonlijke gegevens, foto’s, harde schijven).
 • Vloerbedekking, zeil, laminaat, tegelvloeren en trapbedekking wordt op netjes en professioneel verwijderd.
 • Muren en plafonds worden de spijkers, schroeven en pluggen verwijderd en de gaatjes dichten.
 • Alle herstelwerkzaamheden snel & professioneel maar zorgvuldig worden uitgevoerd.
 • Wij zijn erg flexibel en werken door tot uw woningontruiming helemaal afgerond is en u tevreden bent.

Snelontruiming staat garant voor vier belangrijke pijlers: Betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en snelheid

 1. Betrouwbaarheid. Wij vinden het, zeker in de ontruiming sector, belangrijk dat onze klanten ervan uit kunnen gaan dat wij betrouwbaar en discreet werken. Snelontruiming is inmiddels een bekende naam in deze sector. Veel notarissen, bewindvoerders, zorginstellingen en executeurs behoren inmiddels tot onze vaste klanten.
 2. Kwaliteit. Bij ons bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij werken uitsluitend met professionele materialen en echte vakmensen. Door onze ruime ervaring met ontruimen komen wij nog maar zelden voor verrassingen te staan. Daarnaast kunnen wij u met trots melden dat wij een klant-tevredenheidsscore van 9,8 hebben!
 3. Flexibiliteit. Wij zijn flexibel en passen ons aan uw agenda en situatie aan. Wij hebben begrip en respect voor uw situatie. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zullen wij de mogelijkheden met u bespreken.
 4. Ten slotte uiteraard: Snelheid. Onze naam zegt het al, wij werken snel en efficiënt . Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken en direct beschikbaar. U kunt bij ons altijd op de snelste service rekenen.

info@snelontruiming.nl
088 - 80 40 355

Karen

De coronacrisis was net begonnen en we waren bang dat er een complete lockdown zou komen. De medewerkers hielden zich keurig aan de 1,5 m afstand, dat gaf een veilig gevoel. Ze konden in dezelfde week nog komen, alles meegenomen, ook werd de flat nog aangeveegd. Erg netjes. Achteraf hoorden we dat we ook de levensmiddelen hadden kunnen laten staan want die waren naar de voedselbank gegaan.

Wij ontruimen woningen zoals het hoort 088 - 80 40 355