Verhuizing regelen? Van Paridon Ontruimingen helpt u ook graag bij het verhuizen!

Verhuizing regelen? Van Paridon Ontruimingen helpt u ook graag bij het verhuizen!

Snelontruiming is een gerenommeerd familiebedrijf dat stipt en accuraat te werk gaat en gespecialiseerd is in bedrijfsontruimingen, verhuizingen en sloop-, constructie- en schoonmaakwerkzaamheden. Wij slopen, verhuizen, demonteren en verwijderen wat u van ons wilt met een glimlach en zorgen er voor dat u snel verder kan.

Snelontruiming werkt nauw samen met vastgoedmakelaars, beheerders en curatoren, maar ook rechtstreeks voor bedrijven. Of het nu gaat om het leeghalen van een deel van het pand, het gehele pand of meerdere panden: Snelontruiming werkt efficiënt, veilig en snel.

Bedrijfspand ontruimen? Regel het snel en makkelijk via Snelontruiming! Ook kan de kantoorontruiming gecombineerd worden met een verhuizing naar een nieuw bedrijfspand of opslag. Snelontruiming demonteert en verwijdert systeemwanden en plafonds, machines, stellingen, vloerbedekking, elektronica, koelinstallaties, kantoormeubilair en ga zo maar door.

Indien de ontruiming in een drukke straat is, zorgen wij voor de benodigde ontheffingen, zoals een parkeervergunning. Snelontruiming heeft een verhuislift, zodat alles snel naar beneden kan. Bent u actief in de detailhandel en wilt u verhuizen naar een andere locatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw huidige pand binnen het gewenste tijdsbestek ontruimd wordt.

Een offerte aanvragen gaat gemakkelijk en snel. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte van ons en de ontruiming kan vaak al binnen een week worden ingepland! Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wij gaan efficiënt te werk en zijn zeer flexibel

Waarom mensen kiezen voor Snelontruiming

 • Snel aan de slag.
 • Onze klanten geven ons een 9.7.
 • Familiebedrijf met jarenlange ervaring.
 • Persoonlijke service op maat.
 • We verzorgen woning en bedrijfsontruimingen door heel Nederland.
 • We leveren bezemschoon en ongestoffeerd op.
 • We zorgen voor duurzame afvoer en hergebruiken zoveel mogelijk van de inboedel.
 • We verzorgen kleine verhuizingen.
 • Inzetbaar voor klein sloop- en/of demontage werkzaamheden.

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan en met u mee te denken.

 • Uw uitdaging en wensen bespreken
 • Vragen over uw verhuizing
 • Afspraak bezichtiging maken
Rick van Paridon
“In rustige of roerige tijden bespreek ik graag uw vragen over uw woningontruiming.“

Rick van Paridon

Accountmanager

Bel ons voor een vrijblijvende offerte of vraag eenvoudig een verhuizing aan via ons offerteformulier op de website.

Wij nemen contact met u op om uw wensen af te stemmen.

U ontvangt digitaal uw offerte. Is deze goedgekeurd? Dan plannen we een datum voor de verhuizing in!

Wij komen graag bij u langs voor de verhuizing.

Snelontruiming verhuist voor u, ontlast u en ontfermt zich over u.
“Snelontruiming verhuist voor u, ontlast u en ontfermt zich over u.”

Veel gestelde vragen

Welke garantie heb ik op de werkzaamheden?

Snelontruiming biedt u een 100% opleveringsgarantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie de oplevering zal goed keuren. Indien dit in een uitzonderlijk geval niet zo zou zijn, komen wij kosteloos terug om het voor u in orde te maken. Vele woningbouwinspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

Wat zijn de kosten voor een woningontruiming?

De kosten zullen altijd vooraf met u worden doorgenomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. De totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs: dus geen verassingen achteraf!

Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

In principe kopen wij geen inboedels op. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een taxateur inschakelen voor bepaalde inboedels en kan er een bedrag in mindering worden gebracht op de totale kostprijs van de ontruiming. Wij kunnen wel ten alle tijden inboedels tijdelijk voor u opslaan.

Hoe lang zal de ontruiming duren?

De duur van de ontruiming hangt af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

Verzorgen jullie ook verhuizingen?

Jazeker. Wij verzorgen graag uw verhuizing van begin tot eind. We kunnen u van dienst zijn bij het inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van meubels in de nieuwe woning.

“De verhuizing is van a tot z geregeld met aandacht voor de kleinste details. De oplevering van ons oude huis was zonder problemen. Uitstekende service en erg vlug geholpen.”
De verhuizing is van a tot z geregeld met aandacht voor de kleinste details. De oplevering van ons oude huis was zonder problemen. Uitstekende service en erg vlug geholpen.

Contact