Sterk vervuilde woning ontruimen

Een sterk vervuilde woning komt regelmatig voor. Vaak is het de GGD, de woningcorporatie of zorginstelling die een ernstig vervuilde woning bij ons melden. Maar ook particulieren kunnen zichzelf of iemand anders aanmelden

Snelontruiming komt vrijblijvend bij de woning kijken om te overleggen en te adviseren. Vervolgens kunnen we de aard en de grootte van de schoonmaak die nodig is bespreken.

Snelontruiming ontruimt in overleg met de bewoner
De schoonmaak gebeurt altijd met toestemming van de bewoner. We overleggen vooraf welke waardevolle spullen bewaard moeten blijven en wanneer we spullen weggooien. Het is belangrijk dat de bewoner de schoonmaak emotioneel aankan. Komt de bewoner terug dan maken we de woning weer leefbaar. Gaat de bewoner een ander traject in dan wordt de ruimte bezemschoon opgeleverd

Wilt u zelf de waardevolle en persoonlijke spullen en papieren uitzoeken? Of heeft u liever dat wij deze apart leggen? Moet het huis binnen een bepaalde tijd klaar zijn, dan passen we onze planning hierop aan. Als er een opleverings-inspectie komt van de verhuurder of makelaar, bekijken we samen wat hiervoor nodig is. Snelontruiming zorgt ervoor dat de woning weer leefbaar wordt.

Snelontruiming draagt bij aan een circulaire economie
Snelontruiming gelooft niet in vuil of afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Een nieuw product, een oud product in een nieuwe jas of een bron van duurzame energie. Wij geven een inboedel graag een tweede leven. Dat doen we op maat. Op basis van uw wensen.

Is haast geboden? kijk bij spoedontruiming.

Waarom kiezen voor Snelontruiming?

  • Snel aan de slag
  • Onze klanten geven ons een 9.7!
  • Familiebedrijf met jarenlange ervaring
  • Persoonlijke service op maat
  • We leveren woning en bedrijfsontruimingen door heel Nederland
  • We leveren uw pand bezemschoon en ongestoffeerd op
  • We zorgen voor duurzame afvoer en hergebruiken zoveel mogelijk van de inboedel
  • We verzorgen kleine verhuizingen
  • Ook inzetbaar voor klein sloop- en/of demontagewerkzaamheden

Bij een sterk vervuilde woning helpt Snelontruiming om de ruimte leeg of weer leefbaar te maken. Bel ons op 088 – 80 40 355.  Of vul hier het offerteformulier in. U krijgt spoedig bericht van ons.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I

Call Now Button