Ontruiming van seniorenwoningen of aanleunwoningen

Wij kunnen uw aanleunwoning, servicewoning of kamer in een verzorgingshuis ontruimen.

Aanleunwoningen zijn huurwoningen vlakbij een zorginstelling en een aanleunwoning is een appartement waar de bewoner zelfstandig woont. Alle woningen worden leeg, netjes, fris en bezemschoon opgeleverd. Ook een galerij, hal of lift worden netjes schoongemaakt achtergelaten.

Tijdens onze werkzaamheden persoonlijke of waardevolle eigendommen aantreffen (denk aan foto’s, juwelen, belangrijke papieren of geld) overhandigen wij deze altijd aan onze opdrachtgever. Snelontruiming heeft door onze persoonlijke inzet en het leveren van de gewenste kwaliteit en betrouwbaarheid inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd die wij regelmatig van dienst zijn inzake ontruimingen van inboedels, woningen, bedrijfsruimte, kamers in zorgcentra in heel Nederland.

De woning moet vaak helemaal in lege en originele staat worden opgeleverd en goed worden schoongemaakt.

De verhuurder wil meestal dat u uw huurwoning hetzelfde achterlaat zoals in de opnamestaat is vastgelegd. Denk hierbij aan: Inboedels verwijderen, vloerbedekking verwijderen, lampen verwijderen,gordijn en de gordijnrails verwijderen, tuin onderhouden (soms moet deze zelfs helemaal leeg), gaten in de muren vullen, tapijt van de trappen verwijderen, verwijderen van (zelfgemaakte) vaste kasten of planken of behangklaar opleveren huurwoning. Ook herstelwerkzaamheden kunnen nodig zijn. Daar kunnen wij voor u regelen. U hoeft zelf niet meer om te kijken.

Wij kunnen u van dienst zijn, indien gewenst handelen wij alles af met de verhuurder, wij realiseren de eindinspectie, en leveren de sleutels in bij de verhuurder.

vloer verwijderen woningontruiming

 Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Seniorenverhuizing – Snelontruiming hulpt u graag bij de verhuizing voor ouderen/senioren.

snelontruiming woningontruiming met de verhuisliftBijna iedere oudere krijgt ermee te maken: de kinderen zijn de deur uit, we raken minder goed ter been, het onderhouden van de grote woning wordt te zwaar. Bovendien, wat moeten we met al deze loze ruimte? Het antwoord is dan ook vaak, een verhuizing naar een kleinere senioren woning, een bejaardentehuis, of een zorginstelling.

Voor iedere opdracht bekijken wij hoe wij het voor u zo voordelig mogelijk kunnen ontruimen. Hierbij zetten wij uitsluitend professioneel materiaal en vakmensen in. Zoals de verhuislift als dat nodig is zetten wij onze eigen verhuislift in om de werkzaamheden sneller en beperken wij zo de overlast bij buren of omwonenden uit te voeren. Geen overlast bij buren of omwonenden tijdens ontruiming.

woningontruiming snelontruiming met opleveringsgarantie

100% garantie op geleverde diensten.

100% opleveringsgarantie & tevredenheidsgarantie op onze diensten.

Woning verkoopklaar maken

Woning leegruimen verkoopklaar maken

Een woning deels leegruimen en verkoopklaar achterlaten of de woning geheel ontruimen.

Bedrijfspand ontruiming, Snelontruiming biedt u de tataal oplossing bij het leeg en schoon opleveren van uw bedrijfspand of winkel panden.

Snel & Professionele woningontruimer

Uw opdracht kan met spoed binnen 1 dag worden ontruimd.

100% tevredenheidsgarantie op onze Woningontruiming.