Kosten van een woning laten ontruimen? of spoed huis leeghalen na een overlijden wat kost het. Waar gaat al die spullen heen? Opkopen van inboedel? Gratis huis leeghalen kan dat? Veel gestelde vragen over woningontruimingen. Snelontruiming steunt goede doelen. Wij kunnen uw inboedel niet opkopen. Wij ontruimen uw woning denk hierbij aan: Inboedels verwijderen (Wij geven bruikbare inboedel die overblijven bij een woningontruiming aan een kringloopwinkel), kleding en linnengoed worden ingezameld en maandelijks opgehaald door het Leger Des Heils. Vloerbedekking of laminaat verwijderen, lampen verwijderen, gordijn en de gordijnrails verwijderen, tuin onderhouden (soms moet deze zelfs helemaal leeg), gaten in de muren vullen, tapijt van de trappen verwijderen, verwijderen van (zelfgemaakte) vaste kasten of planken en bezemschoon opleveren van de woning.

Veel gestelde vragen over woningontruimingen die regelmatig gevraagd worden.

1. Welke garantie heb ik op de werkzaamheden?

Snelontruiming biedt u een 100% opleveringsgarantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de opleveringsinspectie de oplevering zal goed keuren. Indien dit in een uitzonderlijk geval niet zo zou zijn, komen wij kosteloos terug om het voor u in orde te maken. Vele woningbouwinspecteurs kennen ons bedrijf en zijn bijzonder tevreden met de door ons geleverde service.

2. Wat zijn de kosten huis ontruimen?

De kosten zullen altijd vooraf met u worden doorgenomen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met de totaalprijs. De totaalprijs betekent bij ons ook echt een totaalprijs: er komt niks meer bij!

3. Opkopen van inboedels, doen jullie dat ook?

In principe kopen wij geen inboedels op. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij een taxateur inschakelen voor bepaalde inboedels en kan er een bedrag in mindering worden gebracht op de totale kostprijs van de ontruiming. Wij kunnen wel ten alle tijden inboedels tijdelijk voor u opslaan.

4. Hoe lang zal de ontruiming duren?

De duur van de ontruiming hangt geheel af van de omvang van het project maar meestal redden wij het in een dag.

5. Verzorgen jullie ook verhuizingen?

Jazeker. Wij verzorgen graag uw verhuizing van begin tot eind. We kunnen u van dienst zijn bij het inpakken van de spullen tot het weer uitpakken en in elkaar zetten van meubels in de nieuwe woning.

6. Waar gaan de spullen heen?

Wij kunnen de meubels voor u afleveren op een door u gewenste locatie. Denk bijvoorbeeld aan kinderen, familieleden of vrienden. Daarnaast kunnen wij ook meubels en spullen overdragen aan zorginstellingen, kringloopwinkels en het Leger des Heils. Voor tijdelijke opslag van inboedels kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben een grote loods waar we uw meubels veilig kunnen opslaan.

7. Wanneer kan de ontruiming starten?

Wij willen onze naam eer aan doen en u kunt erop rekenen dat u zeer snel een offerte zult ontvangen. Ons streven is om een offerte binnen 24uur aan te bieden. De aanvang van de werkzaamheden gebeurt in overleg met u.

Wij zijn gespecialiseerd in spoedklussen en u kunt ons daarvoor bereiken op 088 – 80 40 355.

8. Zijn er kosten verbonden aan de offerte? hoe werkt het?

Nee, de aanvraag van een offerte is gratis en vrijblijvend.

9. Ruimt u ook ernstig vervuilde woningen op?

Ja. Wij zijn gespciaaliceerd in het ontruimen en opruimen van vervuilde woningen. Wij kunnen u ook van dient zijn binnen ontruimen, reinigen, desinfecteren van ernstig vervuilde woningen.

10. Verwijderen jullie ook asbest?

Ja. Bij constatering, of het vermoeden, van asbesthoudende zaken zullen wij een monstername doen (kosten: €62,50). Wij kunnen het gehele verwijderingsproces voor u verzorgen. In huursituaties neemt de woningbouwvereniging veelal de verwijdering voor haar rekening. Zeker als de verhuurder is aangesloten bij AEDES (http://www.aedes.nl) hoeft u zich geen zorgen te maken.

11. Moet ik zelf nog iets doen?

U mag zelf uitzoeken wat u wel en niet wil meenemen of laten wij voor u apart zetten. Als wij tijdens onze werkzaamheden persoonlijke of waardevolle eigendommen aantreffen overhandigen wij deze altijd aan onze opdrachtgever. Wij kunnen u daar eventueel ook bij helpen en adviezen geven. Ons motto is om u volledig te ontzorgen.

12. Wordt er ook schoongemaakt?

Alles wat we zullen doen staat omschreven in de offerte. In de offerte kunnen ook schoonmaakwerkzaamheden in opgenomen worden. Als u kiest voor bezemschoon opleveren dan vegen wij de vloer voor vertrek aan.

13. Verrichten jullie ook herstelwerkzaamheden?

Jazeker. Wij voeren ook herstelwerkzaamheden uit. U kunt hierbij denken aan het weghalen van tussenmuren en het witten van muren en plafonds.

14. Regelen jullie de oplevering en sleutelteruggave aan de verhuurder?

Dit kunnen wij zeker voor u regelen. Wij willen u volledig ontzorgen en de laatste afhandelingen horen daar ook bij. U kunt hierbij denken aan de teruggave en oplevering van de woning aan de desbetreffende instantie, het begeleiden van de eindinspectie en de teruggave van sleutels.

15. Kunnen wij ook spullen door jullie laten opslaan?

Wij kunnen tijdelijk inboedels opslaan in onze loods.

16. Halen jullie ook spullen op voor de kringloop?

Indien u door ons een ontruiming laat uitvoeren kunnen wij, indien gewenst, spullen overdragen naar de kringloop.

info@snelontruiming.nl
088 - 80 40 355

Karen

De coronacrisis was net begonnen en we waren bang dat er een complete lockdown zou komen. De medewerkers hielden zich keurig aan de 1,5 m afstand, dat gaf een veilig gevoel. Ze konden in dezelfde week nog komen, alles meegenomen, ook werd de flat nog aangeveegd. Erg netjes. Achteraf hoorden we dat we ook de levensmiddelen hadden kunnen laten staan want die waren naar de voedselbank gegaan.

Hulp nodig? Wij helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op 088 - 80 40 355


Hulp nodig? Wij helpen u graag!
Wij zijn bereikbaar op
088 - 80 40 355