Snelontruiming Milieuvriendelijke ontruiming en duurzaamheid ondernemen.

Snelontruiming ontruimt de woning op een verantwoorde en duurzame manier verwijderd en verwerkt worden.

Al onze activiteiten gebeuren maatschappelijk verantwoord. Wij houden rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op zowel mens, milieu als maatschappij.

Vaak blijven er bij een ontruiming veel bruikbare spullen achter. Bij Snelontruiming streven we er naar om zo veel mogelijk overgebleven producten een tweede leven te bieden. Indien dit niet mogelijk is, zorgen wij dat de producten gerecycled worden.

Zo werken wij bijvoorbeeld samen met het Leger des Heils. Maandelijks leveren wij overgebleven kleding, textiel en schoenen bij hen in die elders in de wereld opnieuw gebruikt kunnen worden. Indien de kleding niet meer in bruikbare staat verkeert, wordt deze gerecycled.

Snelontruiming bespaart grondstoffen en energie bij een woningontruiming bij het afval te scheiden en recyclen. Hoe doen wij dan?

Alle kleding, textiel en schoenen die overgebleven bij een woningontruiming, worden vervolgens door ons verzameld, worden deze opgehaald door het Leger des Heils

Kledinginzameling. Maandelijks leveren wij overgebleven kleding, textiel en schoenen bij hen in die elders in de wereld opnieuw gebruikt kunnen worden. Daarmee steunen wij ook het projecten van het Leger des Heils. Natuurlijk sparen we met het hergebruik ook het milieu. Iedere kilo kleding die we opnieuw gebruiken, scheelt 3,4 kg CO2.

Heeft u vragen over onze dienten? Neemt u gerust contact met ons op info@snelontruiming.nl

Wij doneren bruikbare spullen regelmatig aan kringloopkinkel.

U kunt naast overgebleven textiel ook denken aan boeken, tijdschriften, TV’s, rolators, meubels, bestek en pannen. Wij doneren deze spullen regelmatig aan een zorginstelling en een kringloopwinkel zodat zij de producten kunnen hergebruiken.

Milieuvriendelijk woningontruiming

Daarnaast wordt het afval bij ons gescheiden. Papier en karton worden gerecycled, verscheidene metalen worden naar ijzerhandelaren gebracht, en glas wordt naar glasstortplaatsen gebracht. Tot slot blijven er ook wel eens consumptiegoederen achter, bijvoorbeeld uit een ontruimde.

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Belt u ons dan op: 088-80 40 355 en wij gaan kijken wat er mogelijk is.

info@snelontruiming.nl
088-80 40 355

Roeland

Prettige samenwerking en contact met Snelontruiming. De ontruiming ging snel en geheel volgens afspraak. De woning werd keurig netjes leeg en bezemschoon opgeleverd. Ik werd tijdens de ontruiming op de hoogte gehouden van de voortgang dmv foto’s. , …

Hulp nodig? Wij helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op 088-80 40 355