Bel mij terug

Snelontruiming Milieuvriendelijke ontruiming en duurzaamheid ondernemen.

Snelontruiming ontzorgt u door uw woning te ontruimen op een respectvolle, efficiënte en ecologisch verantwoorde manier van omgaan met wegwerpmateriaal en de inboedel.

Snelontruiming ontruimt de woning op een verantwoorde en duurzame manier verwijderd en verwerkt worden.

Al onze activiteiten gebeuren maatschappelijk verantwoord. Wij houden rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op zowel mens, milieu als maatschappij.

Vaak blijven er bij een ontruiming veel bruikbare spullen achter. Bij Snelontruiming streven we er naar om zo veel mogelijk overgebleven producten een tweede leven te bieden. Indien dit niet mogelijk is, zorgen wij dat de producten gerecycled worden.

Zo werken wij bijvoorbeeld samen met het Leger des Heils. Maandelijks leveren wij overgebleven kleding, textiel en schoenen bij hen in die elders in de wereld opnieuw gebruikt kunnen worden. Indien de kleding niet meer in bruikbare staat verkeert, wordt deze gerecycled.

Snelontruiming bespaart grondstoffen en energie bij een woningontruiming bij het afval te scheiden en recyclen. Hoe doen wij dan?

Alle kleding, textiel en schoenen die overgebleven bij een woningontruiming, worden vervolgens door ons verzameld, worden deze opgehaald door het Leger des Heils

Kledinginzameling. Maandelijks leveren wij overgebleven kleding, textiel en schoenen bij hen in die elders in de wereld opnieuw gebruikt kunnen worden. Daarmee steunen wij ook het projecten van het Leger des Heils. Natuurlijk sparen we met het hergebruik ook het milieu. Iedere kilo kleding die we opnieuw gebruiken, scheelt 3,4 kg CO2.

Heeft u vragen over onze dienten? Neemt u gerust contact met ons op info@snelontruiming.nl

Wij doneren bruikbare spullen regelmatig aan kringloopkinkel.

U kunt naast overgebleven textiel ook denken aan boeken, tijdschriften, TV’s, rolators, meubels, bestek en pannen. Wij doneren deze spullen regelmatig aan een zorginstelling en een kringloopwinkel zodat zij de producten kunnen hergebruiken.

Milieuvriendelijk woningontruiming

Daarnaast wordt het afval bij ons gescheiden. Papier en karton worden gerecycled, verscheidene metalen worden naar ijzerhandelaren gebracht, en glas wordt naar glasstortplaatsen gebracht. Tot slot blijven er ook wel eens consumptiegoederen achter, bijvoorbeeld uit een ontruimde.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en snelheid zijn 3 belangrijke aspect van ons bedrijf.

Snelontruiming staat garant voor onze 3 belangrijke pijlers waar wij uiteraard aan blijven werken! Ten eerste betrouwbaarheid, omdat in de ontruiming sector dit een zeer belangrijk aspect is. Ten tweede onze kwaliteit: wij maar al tegoed weten als we willen groeien, bij ons bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding. En ten derde snelheid en flexibiliteit, waardoor u tijd en kosten bespaard.

Snelontruiming staat algemeen bekend bij onze vaste klanten in deze sector, denk hierbij aan o.a. notarissen, bewindvoeders, instellingen, en stichtingen die nalatenschappen afhandelen.

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Belt u ons dan op: 088-80 40 355 en wij gaan kijken wat er mogelijk is.

info@snelontruiming.nl
088-80 40 355

C. Dijkman

Echt super te vreden over het huis leegmaken in Leiden van mijn ouders wist niet dat hij zo vol was. Erg veel uit gekomen uit een huis, ik heb het erg onderschat.. Ik ben echt super blij! Kan jullie aanbevelen!

Hulp nodig? Wij helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op 088-80 40 355