Snelontruiming  voor milieuvriendelijke ontruiming en duurzaam ondernemen.

Woningontruiming op een verantwoorde en duurzame manier verwijderd en verwerkt.

Al onze activiteiten gebeuren maatschappelijk verantwoord. Wij houden rekening met de effecten van onze bedrijfsvoering op zowel mens, milieu als maatschappij.

Vaak blijven er bij een ontruiming veel bruikbare spullen achter. Bij Snelontruiming streven we er naar om zo veel mogelijk overgebleven producten een tweede leven te bieden. Indien dit niet mogelijk is, zorgen wij dat de producten gerecycled worden.

Zo werken wij bijvoorbeeld samen met het Leger des Heils. Maandelijks leveren wij overgebleven kleding, textiel en schoenen bij hen in die elders in de wereld opnieuw gebruikt kunnen worden.

Snelontruiming bespaart grondstoffen en energie bij een woningontruiming bij het afval te scheiden en recyclen. Hoe doen wij dan?

Alle kleding, textiel en schoenen die overgebleven bij een woningontruiming, worden vervolgens door ons verzameld, worden deze opgehaald door het Leger des Heils

Kledinginzameling. Maandelijks leveren wij overgebleven kleding, textiel en schoenen bij hen in die elders in de wereld opnieuw gebruikt kunnen worden. Daarmee steunen wij ook het projecten van het Leger des Heils. Natuurlijk sparen we met het hergebruik ook het milieu. Iedere kilo kleding die we opnieuw gebruiken, scheelt 3,4 kg CO2.

Heeft u vragen over onze diensten? Neemt u gerust contact met ons op info@snelontruiming.nl

Wij doneren bruikbare spullen regelmatig aan kringloopwinkels.

U kunt naast overgebleven textiel ook denken aan boeken, tijdschriften, TV’s, rolators, meubels, bestek en pannen. Wij doneren deze spullen regelmatig aan een zorginstelling en een kringloopwinkel zodat zij de producten kunnen hergebruiken.

Milieuvriendelijk woningontruiming

Daarnaast wordt het afval bij ons gescheiden. Papier en karton worden gerecycled, verscheidene metalen worden naar ijzerhandelaren gebracht, en glas wordt naar glasstortplaatsen gebracht. Tot slot blijven er ook wel eens consumptiegoederen achter, bijvoorbeeld uit een ontruimde.

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Belt u ons dan op: 088 – 80 40 355

info@snelontruiming.nl
088 - 80 40 355

Karen

De coronacrisis was net begonnen en we waren bang dat er een complete lockdown zou komen. De medewerkers hielden zich keurig aan de 1,5 m afstand, dat gaf een veilig gevoel. Ze konden in dezelfde week nog komen, alles meegenomen, ook werd de flat nog aangeveegd. Erg netjes. Achteraf hoorden we dat we ook de levensmiddelen hadden kunnen laten staan want die waren naar de voedselbank gegaan.

Hulp nodig? Wij helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op 088 - 80 40 355


Hulp nodig? Wij helpen u graag!
Wij zijn bereikbaar op
088 - 80 40 355