Woningontruiming Snelontruiming.nl

Snelontruiming Woningontruiming; bezemschoon opleveren huurwoning of verkoopklaar maken woning, woningontruiming met spoed zoals na een overlijden, vervuilde woning, kamer in zorgcentrum, kunnen wij direct ontruimen.

Snelontruiming heeft door onze persoonlijke inzet en het leveren van de gewenste kwaliteit inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd die wij regelmatig van dienst zijn inzake ontruimingen van inboedels, woningen, bedrijfruimte, kamers in zorgcentra in geheel Nederland.

Woningontruiming van uw huurwoning bezemschoon opleveren aan de woningbouwvereniging of verhuurder.

De verhuurder wil meestal dat u uw huurwoning hetzelfde achterlaat zoals in de opnamestaat is vastgelegd. Denk hierbij aan: Inboedels verwijderen, vloerbedekking verwijderen, lampen verwijderen,gordijn en de gordijnrails verwijderen, tuin onderhouden (soms moet deze zelfs helemaal leeg), gaten in de muren vullen, tapijt van de trappen verwijderen, verwijderen van (zelfgemaakte) vaste kasten of planken of behangklaar opleveren huurwoning.

Wij kunnen u van dienst zijn, indien gewenst handelen wij alles af met de verhuurder, wij realiseren de eindinspectie, en leveren de sleutels in bij de verhuurder.

 

Afspraak voor een offerte kan ALTIJD binnen 24 uur. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Woningontruiming van een koopwoning, leeg en schoon opleveren aan makelaar of verkochte woning leegmaken voor opleveren.

Verkoop klaar opleveren en bezemschoon opleveren van uw woning. Om de woning goed te presenteren zoveel mogelijk overbodige goederen verwijderen, eventuele reparaties uitvoeren.

Snelontruiming ruimt alles op! snel en netjes uw woning leeg en schoon klaar voor opleveren u hoeft zelf nieks te doen. Ook de tuin, schuur en garage worden netjes aangeveegd opgeleverd. Bij Snelontruiming woningontruiming uw wensen staan voor op!

huurwoning opleveren woningontruiming snelontruiming in den haag rotterdam amsterdam haarlem amstelveen alkmaar beverwijk leiden zoetermeer aphen aan den rijn gouda hoofddorp badhoevedorp

Een vervuild huis ontruimen, het ontruimen en schoonmaken van een vervuilde woning. Snelontruiming helpt om het huis weer opgeruimd en schoon te krijgen.

Bij een woningontruiming van een huis met achterstallig onderhoud, “daar waar de huishouding een tijd heeft stilgestaan” komt heel wat kijken naast het verwijderen van de inboedel moet er veelal ook nog een en ander worden schoongemaakt en opnieuw worden ingericht zodat de bewoner snel weer terug kan in zijn oude huis in een frisse en gezonde woonomgeving.

Hoe werkt het bij een woningontruiming? Wat doen wij met de inboedel?

  •  Neemt contact met Snelontruiming via Contactformulier of email of : 088 – 80 40 355. U kunt ook telefonisch een afspraak maken door te bellen naar  nummer Mob: 06 – 416 22 516
  •  We komen bij u langs en bekijken samen met u wat er precies moet gebeuren, daarbij bespreken we uw wensen, de mogelijkheden en onze werkwijze. In veel gevallen geven we al tijdens de bezichtiging een globale kostenindicatie en heeft u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte van de ontruiming.
  •  Na goedkeuring van de offerte, plannen we de datum van de woningontruiming in.
  •  Wij voeren uw opdracht volledig uit. Uw woning wordt zo spoedig mogelijk bezemschoon opgeleverd en altijd binnen de gestelde termijn.
  •  Uw woning klaar voor opleveren!

woningontruiming na overlijden

Inboedels verwijderen, vloerbedekking verwijderen, bezemschoon opleveren.

Huis bezemschoon opleveren

De totale dienstverlening rondom het ontruimen en weer schoon opleveren van de woning.

Spoed huisontruiming na overlijden

Uw opdracht kan met spoed binnen 1 dag worden ontruimd.

100% tevredenheidsgarantie op onze Woningontruiming.