kantoorpand schoon opleveren

Een kantoorpand schoon opleveren bij bijv een verhuizing naar een nieuw pand of bij faillissement. Snelontruiming is een landelijk erkend bedrijf gespecialiseerd in ontruimingen en sloopwerken. Snelontruiming werkt nauw samen met vastgoedmakelaars, beheerders en curatoren. Natuurlijk werken wij ook rechtstreeks voor bedrijven. Of het nu gaat om het schoon opleveren van een deel van het kantoor, het gehele kantoor of meerdere kantoren: Snelontruiming werkt efficiënt, veilig en snel. Net als bij particulieren, kan een bedrijfsontruiming gecombineerd worden met een verhuizing naar een nieuw pand of opslag. Snelontruiming demonteert en verwijderd systeemwanden en plafonds, machines, stellingen, vloerbedekking, elektronica, koelinstallaties, kantoormeubilair en ga zo maar door.

Snelontruiming gelooft niet in vuil of afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Een nieuw product, een oud product in een nieuwe jas of een bron van duurzame energie. Wij geven uw inboedel graag een tweede leven. Dat doen we op maat. Op basis van uw wensen, samen met u.

Werkwijze kantoorpand schoon opleveren
Snelontruiming komt vrijblijvend bij u kijken om met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u lopen we door het pand: welke spullen gaan er weg en waar wilt u dat het naartoe gaat? Een transparante offerte volgt snel. Zo weet u precies wat het kost en wanneer het mogelijk is. Na akkoord wordt de ontruiming ingepland en gaan we voor u aan de slag. Wij leveren bezemschoon op dwz dat alle losse zaken uit het pand verwijderd zullen zijn en alle ruimtes schoongeveegd

Waarom kiezen voor Snelontruiming?

  • Snel aan de slag
  • Onze klanten geven ons een
  • Familiebedrijf met jarenlange ervaring
  • Persoonlijke service op maat
  • We leveren woning en bedrijfsontruimingen door heel Nederland
  • We leveren uw pand bezemschoon en ongestoffeerd op
  • We zorgen voor duurzame afvoer en hergebruiken zoveel mogelijk van de inboedel
  • We verzorgen kleine verhuizingen
  • Ook Inzetbaar voor klein sloop- en/of demontagewerkzaamheden

Snelontruimig helpt u het kantoorpand schoon op te leveren. Bel ons op 088 – 80 40 355.  Of vul het offerteformulier in. U krijgt spoedig bericht van ons.

Offerte

Snelontruiming is onderdeel van de Van Paridon Groep

info@snelontruiming.nl
088 - 80 40 355

L.M. Bos

Snel en goed, van te voren op locatie alles goed bekeken en ingeschat. Offerte gemaakt en de rekening achteraf was geen eurocent meer dan de offerte.

Wij ontruimen woningen zoals het hoort 088 - 80 40 355